HOROSCOP 22-29 IUNIE: Cum stai cu banii şi cariera, în funcţie de zodie

HOROSCOP 22-29 IUNIE. Nativa din zodia Scorpion reuşeşte să-şi impresioneze şefii prin capacitatea sa de muncă şi are toate şansele să primească un bonus sau o mărire de salariu

20 iun. 2015, 09:07
HOROSCOP 22-29 IUNIE: Cum stai cu banii şi cariera, în funcţie de zodie

GEMENI

Vei avea parte de o perioadă foarte agitată la locul de muncă. Eşti nevoită să lucrezi suplimentar, să acoperi zone care nu fac parte din responsabilităţile tale. Deşi presiunea şi agitaţia nu te sperie în mod normal, de această dată te vei simţi suprasolicitată şi epuizată. În plan financiar vei avea nevoie de susţinerea cunoscuţilor pentru a realiza un plan care necesită o investiţie. 

 
RAC

Este de preferat să-ţi canalizezi toată energia şi atenţia asupra propriilor tale activităţi şi responsabilităţi la locul de muncă în această perioadă. Faptul că eşti cu un ochi pe ceilalţi nu te ajută prea mult, ci îţi distrage atenţia de la propriile tale sarcini. Ai grijă ca în weekend să nu cazi pradă tentaţiei de a cheltui prea mult.
 
LEU

Treci printr-o perioadă marcată de instabilitate în plan financiar. Incertitudinea de la locul de muncă şi faptul că ţi-ai făcut planuri mari pentru vacanţă se numără printre principalele cauze ale acestei situaţii. Nu agrava şi mai mult problema făcând achiziţii nejustificate.
 
FECIOARĂ
 
Nu reuşeşti să fii pe aceeaşi lungime de undă cu colegii, colaboratorii, partenerii sau clienţii, iar acest lucru îţi poate pune beţe în roate şi mai ales, îţi poate afecta imaginea. Ai grijă să clarifici fiecare aspect al chestiunilor profesionale ca să nu le laşi loc cârcotaşilor să îţi critice munca. În plan financiar se anunţă o perioadă destul de dificilă, dar pentru că eşti o persoană foarte organizată şi chibzuită ai toate şansele să treci cu bine şi peste asta.
 
BALANŢĂ
 
Este foarte important să fii cât se poate de atentă la locul de muncă şi să-ţi faci cât mai bine treaba. Greşelile grave te pândesc la orice pas în această perioadă şi, din păcate, unele persoane abia aşteaptă să profite de pe urma erorilor tale. Fii responsabilă şi nimic rău nu ţi se poate întâmpla!
 
Citeşte mai mult pe eva.ro