Horoscop 22 aprilie 2015: Pasiunea este cuvântul de ordine

Horoscop 22 aprilie 2015: Vezi ce iti rezerva astrele.

RomaniaTV.net
21 apr. 2015, 11:19
Horoscop 22 aprilie 2015: Pasiunea este cuvântul de ordine

Horoscop 22 aprilie 2015 – Berbec

Priveste inapoi cu iubire, fara pic de manie sau regret, pentru ca tot ce ai trait inainte face parte din experienta ta de viata. Nu conteaza ca ai trecut si prin momente dificile sau ca duci dupa tine amintiri urate, ci priveste trecutul cu recunostinta pentru tot ce ai acumulat pana aici. Daca nu ai fi avut si astfel de momente, mai putin placute, cum ai fi invatat tot ceea ce stii in acest moment? Omul invata mult mai bine din situatii dificile, decat daca le-ar primi pe toate usor pe tava, ca atare multumeste ca ti s-au predat atatea lectii utile. Tine-le minte si foloseste-le cu inima deschisa.

Horoscop 22 aprilie 2015 – Taur

Investesti multa pasiune in confortul locuintei tale, pentru ca aici te simti u cel mai bine. Orice gest dedicat infrumusetarii spatiului in care te afli, orice actiune prin care maresti confortul zonei tale de lucru, va avea efecte excelente si asupra tonusului tau general. Un mediu organizat, curat, frumos decorat, aerisit si luminos va genera exact atmosfera de care ai nevoie pentru a face totul cu succes, ca atare primul lucru pe care trebuie sa-l faci atunci cand intri intr-un spatiu nou, e sa faci curatenie. Un cat de mic artificiu de decor va face chiar si din cel mai tern spatiu, un loc de vis.

Citeşte şi Horoscop: Singurătate în funcţie de zodie. Află de ce nu reuseşti să îţi faci o relaţie

Horoscop 22 aprilie 2015 – Gemeni

Te afli intr-un punct greu al unui proiect profesional, dar nu trebuie sa scazi ritmul ci sa tragi tare, mai departe, pentru ca de efortul depus acum depinde impresia pe care o lasi celor din jurul tau. Nu trebuie sa spui nu la nicio provocare, sa nu te eschivezi de sarcini, sa nu pasezi altora, ci sa-ti asumi totul cu responsabilitate. Fii sigur ca tot acest efort merita si conteaza la final, cand vei culege roadele muncii tale. Acum da, poate e mai greu, poate te streseaza la maximum, dar vei vedea ca fiecare gest de acum mai pune o caramida la cariera ta viitoare, la imaginea ta de profesionist catre care te indrepti.

Horoscop 22 aprilie 2015 – Rac

Nu te tine cu dintii de o stare de lucruri doar pentru ca te-ai obisnuit cu ea. Nu-ti fie frica de schimbare si, mai ales, e bine sa accepti ideea ca lucrurile se mai modifica in timp. Si tu te schimbi, si oamenii din jur se schimba, ca atare, daca ai pornit pe un drum cu anumite principii foarte bine batute in cuie, nu inseamna ca trebuie sa respingi alte directii. Fii deschis spre alte pareri, accepta idei din afara, pentru ca vine spre tine un val imens de noutati si informatii, care, daca le respingi doar pentru ca esti obisnuit cu ceea ce stiai deja, ar putea duce la ratarea unor ocazii excelente. Nu spune nu noului.

Horoscop 22 aprilie 2015 – Leu

Esti multumit de spatiul in care evoluezi, fie ca e vorba de propria ta locuinta, fie ca e vorba de locul de munca, de spatiul unde te duci in fiecare dimineata. Se resimte o atmosfera pozitiva in jurul tau, ceea ce te ajuta sa lucrezi cu pasiune, cu placere, cu spor, si daca mai atragi alaturi de tine si alte persoane cu acelasi chef de munca si cu aceleasi interese, succesul este din ce in ce mai aproape. Dar atentie: multe din reusitele acestei zile depind de spatiul in care te afli, ca atare arunca o privire in jurul tau sa vezi daca toate sunt in regula. Lumina e potrivita? Aerul e proaspat? Sunetele care se aud sunt la volumul sau tonalitatea adecvata? Biroul e confortabil? Da, toate aceste detalii vor avea un rol in reusita planurilor incepute, deci nu le neglija.

Horoscop 22 aprilie 2015 – Fecioara

Conflictele dintre generatii sunt inevitabile, dar trebuie sa iti asumi cu responsabilitate varsta pe care o ai, fie ca esti printre cei necopti sau printre cei deja invechiti, din punctul de vedere al celor aflati in zona diametral opusa varstei pe care o ai. Trebuie sa fii mandru de anii pe care ii porti dupa tine. A fi prea tanar poate fi un dezavantaj in unele situatii, tot asa cum a fi prea batran e pentru unii un handicap, dar gaseste-ti spatiul si tonul potrivit pentru ca varsta ta sa devina un atu, nu o problema! Spune cu incredere cati ani ai, aratand ca, la varsta ta, ai alte calitati care conteaza! In fond, varsta nu e decat un numar: important e ce stii la aceasta varsta.

Citeşte şi Horoscop: Ce creaturi mitologice ar fi zodiile

Horoscop 22 aprilie 2015 – Balanta

Esti la inceputul unei actiuni noi, interesante, si entuziasmul este la maxim la inceput de drum. Pastreaza acest tonus cat mai mult timp, pentru ca din energia pozitiva se pot naste rezultate demne de toata lauda. Poti ajunge repede la ceea ce ti-ai propus, daca te incarci de aceasta fantastica energie care te impinge practice la spate, deci transforma aceasta experienta intr-o sansa de da demonstra cat de puternic, cat de motivat, cat de hotarat esti sa ajungi acolo unde ti-ai propus, ba chiar sa-ti depasesti si limitele, pentru ca acest elan te poate propulsa si mai departe decat crezi tu ca poti.

Horoscop 22 aprilie 2015 – Scorpion

Pe parcursul unor proiecte mai vin si momente dificile cand sacrificiul face parte din program, dar nu trebuie sa-l privesti ca pe un esec, ci ca pe un pret care merita platit. Sunt momente cand spui da la ceva la care, alta data, ai fi spus tare nu, sunt si situatii la care trebuie sa renunti desi tare ai fi vrut sa le continui. Sunt si momente cand suporti idei, oameni sau stari de lucruri cu care nu esti de acord cu nici un chip, dar n-ai incotro. Ai rabdare, toate acestea isi vor arata latura constructiva si frumoasa intr-un final, ca atare nu le lua in tragic, ci ca pe niste indrumari in beneficiul tau. Nu imediat, insa.

Citeste mai mult in Revista TEO.