Horoscop 22 august 2017. Ce-i aşteaptă pe Lei în ultima zi a zodiei lor

Leul îşi încheie luna zodiacală potrivit renumelui său: ca un rege, ca un lider care insuflă încredere celor care îi urmează exemplul.

RomaniaTV.net
21 aug. 2017, 15:19
Horoscop 22 august 2017. Ce-i aşteaptă pe Lei în ultima zi a zodiei lor

Leu

Atitudinea ta tonica, optimista, increzatoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici si pesimisti. Tu faci un pas in fata si arati tuturor ca nimic nu e atat de greu incat sa nu poata fi rezolvat, nimic nu e atat de trist incat sa merite sa-ti torni cenusa in cap, si prin aceasta atitudine atat de luminoasa, poti trage si pe altii dupa tine, in sus. Sunt cateva persoane in preajma ta care l-au luat pe nu in brate si se plang intruna, dar au noroc de o prezenta ca a ta care le readuce si lor zambetul pe buze si speranta in suflet. Mobilizeaza-i, ridica-le moralul, pentru ca iti vor fi recunoscatori pentru energia pe care le-o insufli!

Fecioara

Se apropie un eveniment care poate deveni un punct de referinta in destin, deci pregateste-te sufleteste! Privesti spre viitor cu un soi de nerabdare si entuziasm, cu elan si chef de actiune, pentru ca ceea ce se prefigureaza la orizont, in fata ochilor tai, suna foarte bine! Implica-te trup si suflet, cu incredere deplina in rezultatele finale, atata doar ca trebuie sa fii constient ca nu vei ajunge repede acolo. Asteapta-te la o evolutie lenta, de lunga durata, dar ai garantii foarte certe ca ceea ce acum visezi sa primesti la destinatie, este posibil, palpabil, nu doar o promisiune.

Balanta

Exagerezi cu auto-critica, pentru ca modul in care arati lumii ca nu-ti convin o multime de lucruri la tine insuti nu face decat sa-ti stirbeasca imaginea in ochii lor, dar mai ales in ochii tai! Dai dovada astfel ca nu ai incredere in tine, ca orice ai face, mereu gasesti ceva care nu-ti place la tine, si daca scoti in evidenta doar lipsurile, si cei din jurul tau vor incepe sa te vada doar ce NU esti tu de fapt, nu cum ai fi in realitate. Daca spui ca nu ai una, nu stii alta, nu esti asa si pe dincolo, e clar ca iti faci o caracterizare din lipsuri si defecte, cand ai o lista intreaga de insusiri mult mai frumoase despre tine. Ce-ar fi sa folosesti un ton mai optimist cand vorbesti despre tine?

Mai multe zodii, AICI.