Horoscop 22 decembrie: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Ziua de 22 decembrie este speciala pentru toti nativii horoscopului. Exista multe schimbari, in bine sau mai putin placute, mai ales pe plan amoros si financiar pentru majoritatea nativilor.

22 dec. 2014, 07:28
Horoscop 22 decembrie: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop luni 22 decembrie

Berbecii au o zi minunata luni, avand in vedere a se simt foarte iubiti alaturi de cei mai apropiati din familie. Vor face tot posibilul sa bucure pe toata lumea si vor avea buna dispozitie pe parcursul intregii zile.

TAUR – horoscop luni 22 decembrie

Taurii au parte de o zi de luni minunata, mai ales din punct de vedere emotional. In sfarsit, persoana iubita va demonstra ca nu are de gand sa lase relatia in care se afla sa se duca de rapa.

GEMENI – horoscop luni 22 decembrie

Si gemenii au o zi minunata de luni, mai ales ca incepe perioada concediului. Vor alege sa se odihneasca, sa uite un pic de presiunile din ultima vreme si sa isi manifeste dragostea fata de persoana iubita.

RAC – horoscop luni 22 decembrie

Racii au o zi de luni destul de ocupata, insa nu se pot plange. Mai ales ca sunt ocupati cu tot felul de pregatiri pentru petreceri ce vor urma sa vina pe parcursul saptamanii.

LEU – horoscop luni 22 decembrie

Leii au si ei o zi de luni de pomina, avand in vedere ca fac rost de o importanta suma de bani, in mod surprinzator. Aceasta suma de bani va fi folosita pentru placerea personala, ceea ce nativii acestei zodii isi dorea demult.

FECIOARA – horoscop luni 22 decembrie

Fecioarele au parte de o zi de luni destul de aglomerata, mai ales din cauza ca la locul de munca se pun destul de multe presiuni asupra lor. Insa, nativii acestei zodii sunt plini de energie si vor reusi sa duca totul la bun sfarsit.

BALANTA – horoscop luni 22 decembrie

Balantele au parte de batai de cap din cauza persoanei iubite care se dovedeste a fi nehotarata in privinta unor planuri pentru viitorul apropiat. Asa ca vor fi nevoiti sa fie rabdatori pana vor gasi solutia comuna.

Citeşte mai mult pe lyla.ro