HOROSCOP 22 decembrie: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

HOROSCOP 22 decembrie: RomaniaTV.net vă prezintă cele mai importante previziuni astrale. 

21 dec. 2014, 14:46
HOROSCOP 22 decembrie: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

HOROSCOP 22 decembrie Berbec
O zi care iti va marca inceputul unui sir de succese profesionale. Se produce Solstitiul de iarna, aspect care te va impulsiona sa iti imbunatatesti competentele profesionale si imaginea in ochii celorlalti. Unii, tocmai in acest moment magic se vor gasi sa te provoace cu maruntisuri. Fii vigilent si indeparteaza-te repede de ei. Transforma ziua intr-o sarbatoare fastuoasa!

HOROSCOP 22 decembrie Taur
Astazi se produce Solstitiul de iarna, aspect care iti rafineaza mentalul si iti deschide oportunitati de crestere pe toate planurile vietii. Cu un mental deschis, pregatit pentru experiente noi vei putea sa iti fauresti cele mai indraznete planuri. Totul este sa incepi chiar din aceasta zi, fie si prin cateva propuneri asternute in graba, pe foi colorate.

HOROSCOP 22 decembrie Gemeni
Multa forfota este concentrata pe segmentul financiar comun cu altii. Solstitiul de iarna care se produce astazi iti deschide variante noi de castig, greu de anticipat sau controlat. Deci, bani, bunuri vei avea suficiente, cel putin pentru anul urmator. Astfel, ar fi minunat daca ai incepe sa privesti atent lucrurile dincolo de aparente si ai multumi divinitatii, pentru toate cate iti ofera.

HOROSCOP 22 decembrie Rac
Incepe un nou capitol partenerial. Solstitiul de iarna care se produce astazi in Semnul zodiacal Capricorn, peste drum de tine, anunta cu surle si trambite, fie o colaborare inedita, fie o relatie oficiala cu un partener de viata. Sau, daca deja te afli intr-o relatie veche, aceasta va cunoaste alte dimensiuni de manifestare. Sarbatoreste aceasta zi minunata, alaturi de cei dragi!

HOROSCOP 22 decembrie Leu
Radicala schimbare se va produce, incepand de astazi, in planul muncii, datorita Solstitiului de iarna ce are loc acum. Se deschid culoare profesionale noi, fie gasindu-ti un alt loc de munca, fie la cel actual se diversifica activitatea. Asta va atrage dupa sine si modificari salariale, colegiale, dar si vizavi de sanatate. Priveste aceasta zi ca pe o sarbatoare deosebita!

HOROSCOP 22 decembrie Fecioara
Evenimentele zilei te vor urmari cel putin un an de zile de acum incolo, pentru ca iti aduce schimbari benefice in plan sentimental. Producerea Solstitiului de iarna activeaza mult cheful de a te dedica celor dragi, de a fi alaturi de ei, in mod neconditionat. Pe de alta parte se va da startul la distractii, aventuri si practicarea unor hobby-uri.

HOROSCOP 22 decembrie Balanta
Este o zi foarte importanta la capitolul familial. Are loc Solstitiul de iarna, moment ce ar trebui sa il celebrezi alaturi de membrii familiei sau facand planuri domestice. Sunt momente deosebite pentru a demara actiuni de anvergura acasa, fie ca este vorba despre cele curente – curatenie, redecorari – fie ca ai nevoie sa vinzi sau sa cumperi ceva pentru confortul celor dragi.

Citeşte mai mult pe incomemagazine.ro