Horoscop 22 iulie 2015: Berbecii se gândesc la o schimbare de carieră

Horoscop 22 iulie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

RomaniaTV.net
21 iul. 2015, 10:29
Horoscop 22 iulie 2015: Berbecii se gândesc la o schimbare de carieră

Horoscop 22 iulie 2015 – Berbec

Te gandesti serios la o schimbare de directie in cariera, pentru ca pretentiile tale au crescut si experienta ta s-a extins si ea in ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie sa arati lumii cine esti, ce poti, cat de bine te-ai pregatit in perioada de acumulare de informatii si sa gasesti noua forma de a-ti implini rolul pe pamant prin munca de zi cu zi. Daca apare azi informatia de care aveai nevoie pentru aceasta schimbare de directie, pune-o imediat in practica si porneste spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune in plan profesional, pe termen lung.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt zodiile cu cea mai puternică sexualitate

Horoscop 22 iulie 2015 – Taur

Pui multa pasiune intr-un proiect nou, care porneste acum, si daca reusesti sa-ti pastrezi energia de acum pana la capat, roadele vor fi pe masura patimii tale. Iti place ceea ce faci si cand investesti atata bucurie de a munci intr-un plan nou, rezultatele vor fi pe masura dorintei de reusita. Unii vor incerca sa te opreasca din elan, sa-ti critice deciziile, dar la vehementa de care dai dovada esti greu de oprit. Continua pe aceeasi linie, cu acelasi tonus, pentru ca succesul depinde foarte mult de entuziasmul cu care pornesti totul.

Horoscop 22 iulie 2015 – Gemeni

E greu sa-ti vezi marele vis implinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu ai reusit sa pui in practica tot anul are mai mari sanse de materializare de acum inainte, dar trebuie sa incepi sa faci de pe acum ceva in aceasta directie. Traseaza linia directoare a acestui proiect important, pentru ca nu conteaza doar sensul sau tinta spre care te indrepti, ci si felul in care dai startul acestei actiuni. Poate fi momentul optim pentru a porni pe acest drum, pentru ca se presupune ca ai acumulat energia de care va fi nevoie pentru succesul deplin.

Citeşte şi Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Horoscop 22 iulie 2015 – Rac

Tine cont de sfatul foarte bun care vine azi din partea unei persoane mai mature sau cu mai multa experienta, pentru ca stie ce spune si merita ascultat. Iti ofera un pont, o solutie practica, o idee salvatoare care poate echilibra ca prin farmec una din problemele care te framanta. Nu sta sa o analizezi pe toate fetele, pentru ca sfatul e verificat si si-a aratat de multe ori eficienta. Daca pui la indoiala, nu faci altceva decat sa consumi timp si energie pentru a ajunge la aceleasi rezultate si la aceeasi concluzie: ca e solutia optima, Foloseste-te de acest pont pretios, pentru ca lucrurile revin la normal daca il valorifici cu incredere.

Horoscop 22 iulie 2015 – Leu

La atitudinea bataioasa pe care o abordezi in relatia cu ceilalti, ti se raspunde exact invers: cu toleranta, simpatie, amabilitate, prietenie, ceea ce te va dezarma foarte repede. Nu are rost sa vorbesti agresiv si nervos in orice situatie, mai ales cu cei dragi, ci trebuie sa-ti aduci aminte zicala aceea romaneasca: vorba dulce mult aduce! Schimba-ti tonul, fii tu cel jovial si simpatic, asa cum te stie lumea, si ajusteaza-ti comportamentul in asa fel incat sa fii pe placul tuturor, nu un pachet de nervi gata sa explodeze la prima scanteie.

Horoscop 22 iulie 2015 – Fecioara

Greu te vor intelege ceilalti, astazi, pentru ca te comporti atipic: parca esti un rebel pus pe fapte mari, care nu se supune nimanui, care isi pune in valoare doar propria originalitate, un deschizator de drumuri care nu accepta reguli sau ordine rigide de la altii. Mentine-ti acest spirit de independenta care te cuprinde, pentru ca poate fi exact ce aveai nevoie ca sa schimbi o stare de lucruri ce alunecase in monotonie si banal. Prin deciziile ciudate, indraznete, revolutionare de astazi, practic intorci totul pe dos, dar ii dai si o cu totul alt directie de evolutie, care ti se pare mult mai interesanta si entuziasmanta. Elibereaza-te de regulile altora, fii cu un pas inainte!

Citeste mai mult pe Revista Teo.