HOROSCOP 22 IULIE 2018: Cum se încheie săptămâna astrologică pentru fiecare zodie

HOROSCOP 22 IULIE 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. 

21 iul. 2018, 12:03
HOROSCOP 22 IULIE 2018: Cum se încheie săptămâna astrologică pentru fiecare zodie

HOROSCOP 22 IULIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Viaţa de familie poate cunoaşte azi o schimbare minunată, şi trebuie să te adaptezi din mers, ca să nu pierzi acel moment superb! Copiii sunt în centrul atenţiei, pentru că ei vor să stai mai mult cu ei, să le oferi mai mult, iar atmosfera acesta îţi prieşte de minune. Pentru unele cupluri, poate fi ziua unei veşti de milioane cu privire la o viitoare venire pe lume a unui copil, în timp ce altele discută mult mai serios şi mai clar despre o posibilă căsătorie. Dacă aceste planuri sunt acum preocupările tale principale, sunt mari şanse să primeşti veşti excelente în acest sens sau chiar să faci un pas mare şi bun înainte printr-o decizie deosebită sau o iniţiativă majoră! Iubeşti şi eşti iubit aşa cum îţi doreşti!

HOROSCOP 22 IULIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te simţi împovărat de o vină căreia tot nu-i dai de hac deocamdată. Faci ce faci, şi iar nimereşti în gura lumii care te judecă pe nedrept şi cum eşti mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac te doare mai mult decât ar trebui. Trebuie să te grăbeşti să ştergi acea pată care stă încă lipită pe imaginea ta, pentru că, atât timp cât nu-i găseşti rezolvarea, lumea abia aşteaptă să se ia de tine pornind din acel punct vulnerabil al tău. Recunoaşte că ai greşit ca să te poţi linişti şi astfel nici un atac să nu te mai deranjeze.

HOROSCOP 22 IULIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te simţi bine, fără să ţii cont de nimic din ce se petrece în jurul tău. Şi bine faci, pentru că azi atragi alături de tine numai oameni obosiţi, nervoşi, pesimişti care vor încerca să-şi elibereze necazurile pe umerii tăi. Mai bine eviţi astfel de medii, pentru că tu ai o atitudine veselă, de parcă nicio grijă nu te-ar apăsa. La asemenea bucurie de a trăi, ar fi păcat să-ţi strici buna dispoziţie în medii în care planează supărările, lipsurile, stresul, boala. Pleacă din preajma celor trişti cât mai repede sau molipseşte-i tu pe ei!

HOROSCOP 22 IULIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Te afli într-o companie extrem de animată, dar parcă nu-ţi găseşti locul printre ei. Aceştia mai mult te irită, te deranjează cu energia lor necontrolată, pentru că nu reuşesc să se concentreze la un singur ţel. Vor ba una, ba alta, şi pentru că îşi risipesc forţele fără rost, ai senzaţia că te afli într-un spaţiu cuprins de haos. Cineva ar trebui să-i organizeze pe toţi, deci, dacă tot ai descoperit unde e hiba, ce-ar fi să preiei tu această sarcină şi să-i determini pe toţi să se adune într-o singură direcţie?

HOROSCOP 22 IULIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

Ziua poate fi una extrem de plăcută şi relaxantă dacă te înconjori de oamenii potriviţi, ca atare caută anturajuri de oameni tineri în care se discută şi despre altceva decât despre problemele cotidiene. Ai nevoie de detaşare de orice, ca atare o vizită la rude sau câteva ore de joacă alături de cei mici vor avea un efect deconectant incredibil asupra ta. Prezenţa ta este dorită de ceilalţi tocmai pentru că şi tu eşti într-o pasă bună, deci vă puteţi distra de minune unii cu ceilalţi, departe de orice griji.

HOROSCOP 22 IULIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Timpul are o conotaţie cu totul specială acum pentru tine, deoarece simţi, mai mult ca oricând, lentoarea cu care trec orele pe lângă tine. Totul e cumplit de lung, minutele par ore şi, când te simţi blocat într-un punct mort, e şi normal să începi să vezi în jur numai semne rele. Linişteşte-te, redu ritmul de înaintare spre ceea ce ţi-ai propus, ba chiar ia-ţi şi o pauză de câteva zile, pentru că acum nimic nu mai merge conform planurilor. Ai ceva de învăţat din acest ritm extrem de lent de evoluţie, semn că lucrurile solide se clădesc mai greu. Noroc că tu ai suficientă răbdare şi tenacitate pentru a continua.

HOROSCOP 22 IULIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Norocul planează peste casa ta pentru că aici se petrece un eveniment de zile mari care te face fericit. Îţi intră în casă persoana care îţi va aduce exact informaţia de care aveai nevoie sau treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a descoperi soluţia salvatoare la problema care te frământă. Este o plăcere să stai de vorbă cu oamenii care îţi apar azi în cale, pentru că fiecare are ceva interesant de transmis, informaţii şi veşti de care te poţi folosi cu succes în avantajul tău vreodată.

HOROSCOP 22 IULIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Întotdeauna e bine să ai pe cine te baza, să ai un as în mânecă pe care să-l scoţi la momentul oportun. E perfect dacă, de-a lungul timpului, ţi-ai făcut o mulţime de prieteni, pentru că nici nu ştii când vine momentul să apelezi la vreunul dintre ei. Scoate din sertar colecţia de cărţi de vizită şi sună pe cel de care vei avea azi maximă nevoie, pentru că va interveni în avantajul tău, cu ceea ce depinde de el. Ţine minte ce a făcut pentru tine, deoarece niciun serviciu nu rămâne fără să se răspundă cu aceeaşi monedă.

HOROSCOP 22 IULIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Orgoliul nu e bun la nimic, te-ai convins şi tu de asta, ca atare dacă azi ţi se oferă şansa de a ierta o situaţie care nu te-a avantajat, fă-o cu inima deschisă. E un semn de înţelepciune şi maturitate dacă treci cu vederea ceva ce te-a rănit, fără să tot aminteşti de asta, şi dacă îi arăţi celui care se face vinovat de această situaţie că eşti capabil să ierţi şi să uiţi. Sigur, ai fi dorit şi nişte scuze, dar eşti capabil să îl ierţi chiar şi dacă uită să le folosească. Asta da atitudine corectă şi optimistă pentru că te vei simţi mult mai bine după ce îţi iei de pe suflet o povară atât de grea precum resentimentele. Prefă-te că nici n-au existat acele motive de supărare!

HOROSCOP 22 IULIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Înainte de a te implica într-o acţiune nouă şi incitantă, stai un pic şi chibzuieşte, ca nu cumva să te arunci într-o direcţie incomplet analizată. Poate primeşti suficiente semnale din jur care vor contribui la reuşita finală, deci trebuie să stai cu urechile pâlnie la orice informaţie suplimentară de pe parcurs. Ascultă deci ce au ceilalţi de spus, ascultă poveştile altora despre situaţii similare, ascultă de cei care te învaţă de bine, deoarece toate aceste lecţii primite înainte de a lua startul, vor avea un rol important pentru a te duce mai repede spre scopul cel mare. Deschide urechea şi inima pentru că ai multe de aflat!

HOROSCOP 22 IULIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Este o zi luminoasă, în care optimismul naşte optimism, zâmbetul sincer pe faţă declanşează alte zâmbete în jur. Dacă vrei ca ziua să se menţină în acelaşi ton până diseară, nu renunţa la această stare de bine care te copleşeşte. Cu cât mai multe motive apar pentru a te simţi bine în pielea ta, cu atât profită mai repede de ele, deoarece lucrurile minunate apar de pretutindeni când ai asemenea atitudine. Reuşeşti să vezi în jurul tău doar ce-i mai frumos şi mai vesel, nu te abaţi de la gândirea pozitivă şi descoperi în oamenii din jur doar faţa lor prietenoasă şi bună. Bucuria e refrenul acestei zile: o degaji, o primeşti, o generezi în jur ca o făclie care încălzeşte totul în jurul ei!

HOROSCOP 22 IULIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Inima ta bate mai tare datorită unor emoţii noi extrem de puternice, care sunt absolut normale înaintea unui eveniment cu atâta greutate. Eşti entuziasmat, devii nerăbdător şi abia aştepţi ca evenimentul anunţat să devină realitate, dar nu trebuie să te grăbeşti. Fiecare pas pe care îl ai de parcurs până la capăt naşte anumite senzaţii care vor avea pentru tine semnificaţii speciale. Nu încerca să ajungi repede la rezultatul anunţat, ci bucură-te de fiecare clipă frumoasă până acolo!