Horoscop 23 – 29 aprilie 2018. Venus aduce plăceri, dar Pluto şi Marte agită umbrele. Ce este pentru zodia ta?

Horoscop saptamanal. Saptamana 23 – 29 aprilie 2018 vine cu o energie mai usoara decat tot ce a fost pana acum, avand drept eveniment important faptul ca pe 24 aprilie Venus intra in guralivul si comunicativul Gemeni iar pe 26 aprilie, Marte este in conjunctie cu Pluto care este deja retrograd de cateva zile pana in septembrie, insa agitatia pornita de doua planete retrograde este abia inceputa!

23 apr. 2018, 03:46
Horoscop 23 – 29 aprilie 2018. Venus aduce plăceri, dar Pluto şi Marte agită umbrele. Ce este pentru zodia ta?

Aprilie este una din cele mai intense luni ale anului din punct de vedere astrologic, cu evenimente unice ce au atins viata fiecaruia dintre noi la o scara mai mare sau mai mica, in functie de ce avem nevoie sa invatam si traim. Finalul lunii aduce o usurare si relaxare necesara si binemeritata, o data cu Luna plina din 30 aprilie care va fi una din cele mai bune si reusite luni pline din 2018. Vei fi recompensat pentru cum ai actionat toata luna, deci rezista! 

De saptamana trecuta, am intrat cu totii sub influenta lui Chiron ce s-a mutat in Berbec pentru 9 ani, a lui Saturn ce a inceput miscarea retrograda pentru 5 luni iar intunecatul si poreclit „maleficul” Pluto la randul sau este retrograd pentru 5 luni in anuala miscare de acest gen pe care o are.

Cel mai bun lucru pe care il poti face sub toate aceste miscari importante este sa mergi o data cu schimbarea si sa o accepti, avand incredere ca vei ajunge acolo unde trebuie sa ajungi.

In plus, suntem deja instalati confortabil in senzualul si incapatanatul sezon Taur din 20 aprilie pentru o luna de zile si iata cum iti este viata pe durata acestei zodii

  1. Iata tot ce trebuie sa stii despre Saturn retrograd din 18 aprilie 2018 pentru 5 luni.
  2. Iata tot ce trebuie sa stii despre intunecatul Pluto, planeta mortii si a renasterii, retrograd din 22 aprilie 2018 pentru 5 luni.
  3. Iata tot ce trebuie sa stii despre mutarea lui Chiron, vindecatorul ranilor noastre adanci si dureroase, in Berbec pana in 2017.

 

Pe 24 aprilie, miscarea lui Venus in Gemeni ne face pe toti sa devenim mai guralivi, comunicativi si dornici sa experimentam in urmatoarele saptamani. Vei gasi mai multa placere in a citi, a invata, sa incerci lucruri noi si sa fii cat mai prezent in lume. Se anunta noi oportunitati in domeniul relatiilor si banilor.

Pe 26 aprilie, Marte este in conjunctie cu Pluto (care este deja retrograd 2018 de cateva zile pentru 5 luni). Conjunctia dintre 2 planete apare cand cele doua sunt aliniate de-o parte si de alta a hartii astrale. Ele se pot misca impreuna, ceea ce face conjunctia si mai puternica sau se pot misca separat. Cand doua planete sunt in conjunctie, ele tind sa isi combine energiile si sa se imputerniceasca reciproc.

Acest tranzit dintre Marte si intunecatul Pluto este unul deosebit de intens. Pluto este el singur cea mai intensa planeta desi nu mereu o vedem asa. Pluto este ca o oala sub presiune, ca o lava ce sta sa erupa. Poate ca nu vezi ce se intampla din ce este ascuns, dar cu Pluto multe se pot intampla pentru ca el are grija sa le vezi. Pluto abia si-a schimbat directia acum cateva zile si este mai puternic ca oricand.

Si iata ca vine Marte, planeta actiunii, in conjunctie cu el. Marte va agita oala cu presiune inca si mai mult….asa ca este posibil sa iasa balamuc in bucatarie. In loc sa te superi, gandeste-te la ce ai incercat sa suprimi in viata ta. Acea parte din tine este inca vie si va veni intotdeauna inapoi sa te bantuie pana cand inveti cum sa o imblanzesti. 

Asadar, iata horoscopul saptamanal 23-29 aprilie 2018: 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

La inceputul saptamanii este posibil sa fii tentat sa incerci orice mod posibil sa castigi bani, din cauza miscarii Lunii care iti influenteaza zodia. Aici apare un semnal de alarma; desi mijloacele ne-etice par usoare, ele mereu aduc nefericire. Jupiter, planeta norocului si a progresului, este deja in miscare retrograda si Saturn a devenit si el retrograd de curand. Nu are niciun rost sa iti asumi riscuri acum. Mai mult, nu te poti baza pe noroc sa fii ajutat sa iesi dintr-un bucluc. Pe de alta parte, Soarele abia a intrat in Taur, deci ai tendinta sa devii un pic mai comod. Vei lua lucrurile mai usor. Va trebui, deci, sa pui deoparte bani in plus pentru cheltuielile familiei. In a doua parte a saptamanii, asteapta-te sa ti se umple agenda sociala, gratie lui Venus intrat in Gemeni. 

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Treburile domestice devin centrul scenei inca de la inceputul saptamanii. Soarele a intrat in semnul tau ceea ce implica eforturi suplimentare in tot ceea ce faci. Respectul de sine si valoarea de sine vor fi extrem de importante, dar ai grija sa nu devina aroganta. Recunoasterea, rezultatele si o motivatie sa te dovedesti bun te vor impinge sa dea ce e mai bun din tine. Venus, seful semnului tau, are atitudine duala din moment ce intra in Gemeni. Asta aduce aspecte pozitive in zona legata de bani si familie. Posesiunile tale materiale pot creste sau vointa ta de a le avea va creste. Este posibila si o calatorie pentru cumparaturi. Petrece timp cu membrii familiei si iti vei intari legaturile de iubire. Nu lasa o atitudine pasiva a partenerului sa iti franga inima. 

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Soarele proaspat instalat in Taur va trece prin casa ta 12, ceea ce te va face sa cheltui fara sa gandesti doar ca sa te potrivesti cu cei din cercul tau social si sa fii acceptat de ei. Trebuie sa te asiguri ca nu exagerezi pentru ca ai nevoie de bani pentru zile confuze. O alta problema cu care te poti confrunta este o relatie incordata cu o ruda, in general frate sau sora. Asigura-i ca esti acolo pentru ei la bine si la greu. Venus se muta in semnul tau si iti aduce mult doritul confort si usurarea ravnita. Pe zona jobului, te descurci bine cu responsabilitatile si lucrurile merg usor. Poti planifica o calatorie de afaceri daca ai nevoie, auspiciile astrale sunt bune. Daca te afli intr-o relatie amoroasa ce nu stii incotro va evolua, te vei bucura de saptamana aceasta si vei deveni mai clar.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.