HOROSCOP 23-29 APRILIE: Fluturaşi în stomac şi săgeţile lui Cupidon la ţintă săptămâna viitoare

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

23 apr. 2018, 04:11
HOROSCOP 23-29 APRILIE: Fluturaşi în stomac şi săgeţile lui Cupidon la ţintă săptămâna viitoare

BERBEC

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a-ţi scoate la înaintare atuurile tale de cuceritoare. Aici poate fi vorba atât de calităţile tale fizice, cât şi de abilităţile tale de flirt. E necesar ca înainte să faci toate aceste lucruri să te asiguri că eşti complet singură şi nu ai vreun potenţial iubit în aşteptare. Nativele implicate într-o relaţie trebuie să fie mai atente la vocabular şi la tonul vocii. 

TAUR

Vei fi surprinsă în această săptămână de cât de bine te vei înşelege cu partenerul de viaţă. Chiar dacă între voi mai au loc discuţii aprinse, ca în orice cuplu, de data aceasta ele dispar complet şi există numai armonie. Discuţiile voastre profunde îţi vor oferi încrederea de care ai nevoie pentru a privi cu mai mult avânt viitorul vostru împreună. Nativele singire vor fi înconjurate de rude şi prieteni şi nu vor simţi nevoia unui iubit, cel puţin pentru moment. 

GEMENI

E necesar ca în această săptămână să depui eforturi pentru a-ţi face timp pentru pentru prietenii şi rudele tale. Dacă în ultima perioadă, o problemă sentimentală te-a ţinut departe de ei, acum e momentul să recuperezi timpul pierdut. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, atunci cu atât mai mult aceste întâlniri te vor ajuta. Nu ar strica să fii mai deschisă către lucrurile şi persoanele noi. 

RAC

Cu cât te vei concentra mai mult pe iubitul sau soţul tău în aceste zile, cu atât relaţia voastră se va îmbunătăţi. E necesar să renunţi la alte planuri pentru a-i acorda acestuia mai multă atenţie. Nu va fi nimic dificil, însă este foarte important să fii convinsă că merită să faci aceste mici sacrificii sau compromisuri. Nativele singure întâmpină probleme în ceea ce priveşte potenţialele relaţii la distanţă.

Mai multe pe eva.ro