HOROSCOP 23 FEBRUARIE – 1 MARTIE 2015: Ce v-au rezervat astrele

HOROSCOP 23 FEBRUARIE - 1 MARTIE 2015: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale pentru această săptămână. Descoperă ce a fost rezervat zodiei tale. 

23 feb. 2015, 05:13
HOROSCOP 23 FEBRUARIE – 1 MARTIE 2015: Ce v-au rezervat astrele

HOROSCOP 23 FEBRUARIE – 1 MARTIE 2015: 

BERBEC 21.03-20.04: Ati putea sa mai invatati câte ceva de la cei mai vechi prieteni, chiar daca uneori vi se par relatiile depasite. Ar fi bine sa puneti pret pe acestia si sa le acordati mai multa atentie. Nu mai fiti atât de superficiali! Este posibil sa va indragostiti din nou cât de curând.

TAUR 21.04-21.05: Trebuie sa invatati ceva din relatia incheiata de curând. S-ar putea sa vi se deschida o usa care s-a incapatânat sa ramâna inchisa desi ati batut cu insistenta. Profitati de ocazie si veti vedea ca lumea nu este atât de cârcotasa precum aveti impresia.

GEMENI 22.05-21.06: Prea orgoliosi ca sa recunoasteti, in aceste zile sunteti precum un arici. Acceptati foarte greu opiniile critice si mai ales pe cele venite din partea familiei. Va faceti planuri destul de greu de indeplinit pe termen scurt insa va place sa credeti ca le veti realiza foarte repede. Mare atentie la consumul de zahar. Uneori cam exagerati.

RAC 22.06-21.07: Disensiunile sunt la ordinea zilei si in aceste zile trebuie sa va concentrati doar pe ceea ce este de ultima ora, fara a va stresa mai mult. Detasati-va de toate problemele, evitati certurile, indiferent cine le provoaca. La serviciu aveti un moment de relaxare de care trebuie sa profitati.

LEU 22.07-22.08: Va intâlniti cu cineva pe care nu l-ati mai vazut de foarte multa vreme si va face placere sa va amintiti impreuna de clipe fericite. Pe plan senimental este posibil sa incheiati o relatie care in ultima vreme v-a cam sâcâit.

FECIOARA 23.08-22.09: Ati inceput prea multe lucruri deodata si nu reusiti sa pastrati ritmul care ar trebui. Va lasati condusi de prea multe sentimente contradictorii si va pierdeti concentrarea. Pentru a indrepta situatia existenta ar trebui sa va preocupe mai mult odihna si sa-i acordati mai multa atentie persoanei iubite. Poate mai multe plimbari va binedispun.

BALANTA 23.09-22.10: Emotiile pun stapânire pe dumneavoastra si parca ceva va tine pe loc. Intârziati si proiectele ce le-ati pregatit pentru aceasta saptamâna, iar acasa familia va solicita mai mult ca de obicei. Mai bine actionati de unul singur, fara a mai pune atâta pret pe ce spun altii.

SCORPION 23.10-21.11: Aceasta saptamâna este marcata de tot felul de schimbari. Cea mai mare grija a dumneavoastra este felul cum aratati in ochii celorlalti. Faceti câteva modificari de stil in garderoba, poate va schimbati lookul si chiar nuanta parului. Totul este bine-venit daca nu exagerati.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti cât se poate de aventurieri. Primavara a pus deja stapânire pe sufletul dumneavoastra si dati adevarate lupte cu subconstientul pentru a va potoli setea continua de dezmat. Faceti tot posibilul sa simtiti pulsul nebun al vietii. Mare atentie la excese!

CAPRICORN 22.12-19.01: Pe plan profesional aveti de infruntat critici venite din partea sefilor si nu va pica prea bine. Verbal reactionati prea dur si vi se pare viata mult prea cruda. Nu mai exagerati, stati si analizati unde gresiti si poate asa veti gasi si explicatia celor traite.

VARSATOR 20.01-18.02: Urmeaza o saptamâna prea agitata, cu discutii interminabile, la care insa reactionati mult prea violent. Evitati exploziile nervoase si limbajul dur. Mai bine fiti mai cumpatati cu remarcile deoarece riscati sa jigniti mult prea usor pe cine nu merita. Mare atentie la observatiile partenerului de viata.

PESTI 19.02-20.03: Daca va simtiti dezorientati si pierduti, ati putea deveni cei mai mari dusmani pentru propria persoana. Indoieli, presupuneri sau incertitudini din trecut par sa revina in prezent si asta va afecteaza moralul. Aveti insa puterea sa gasiti cheia care va duce spre rezolvare.

Sursa: revistamagazin.ro