Horoscop 23 Februarie 2015: Pe ce cheltuie Leii banii

Horoscop 23 Februarie 2015. Leii ar putea să cheltuiască bani din motive personale, iar Vărsătorii discută cu persoana iubită despre viața de cuplu.

RomaniaTV.net
22 feb. 2015, 16:27
Horoscop 23 Februarie 2015: Pe ce cheltuie Leii banii

Horoscop Berbec 23 Februarie 2015

Câteva ore de calm, vor servi pentru a reflecta și analiza viitoarele strategii privind locul de muncă sau cariera. Poate că aveți unele opțiuni pe care încă nu le-ați luat în considerare. Cu sănătatea stați bine, potrivit Bewoman.ro.

Citeşte şi Horoscop: Cum stai cu sănătatea în 23 februarie – 1 martie

Horoscop Taur 23 Februarie 2015

Orice modificare sau situație neobișnuită în activitățile dvs, înclină spre un pic de pace interioară. Este bine să utilizați orele de odihnă pentru a vâ calma mintea și a relativiza preocupările dumneavoastră. Sănătatea dvs este bună.
 
Horoscop Gemeni 23 Februarie 2015

Luni trebuie să asimilați unele modificări care sunt caracteristice vieții. Acesta este un proces natural care trebuie să-l facă toți la un moment dat. Afecțiunea celor din jurul dvs vâ ajută să treceți peste această etapă. Sănătatea dvs este bună.

Citeşte şi Horoscop: Cum sărbătoreşti de Dragobete în funcţie de zodie

Horoscop Rac 23 Februarie 2015
 
Vâ simțiți optimist și împărtășiți acest sentiment cu cei care vâ însoțesc în proiectele dvs. Înconjurat de acest climat favorabil, obiectivele par mai posibil și mai aproape de realizare. Sănătatea dvs este bună.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.