Horoscop 23 iulie 2015: Gemenii pot intra într-un conflict cu insulte

Horoscop 23 Iulie 2015. Gemenii se pot certa și insulta cu cineva, iar Fecioarele se ocupă de lucruri practice, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
22 iul. 2015, 10:01
Horoscop 23 iulie 2015: Gemenii pot intra într-un conflict cu insulte

Horoscop Berbec 23 iulie 2015

Dacă în timpul acestei săptămâni ați simțit o tensiune nervoasă, astăzi veți găsi o modalitate de a vă relaxa. Sportul este un mod minunat de a vă decomprima și de a uita de probleme. Nu criticați partenerul sau pe cei dragi, pentru că cealaltă persoană o poate lua prea personal și veți suporta consecințele.
 
Horoscop Taur 23 iulie 2015

Astăzi este posibil să aveți dorința de a sta acasă și de a face puțină ordine prin casă. Dacă lucrați, veți avea o zi foarte fructuoasă. Vreți să aveți grijă de cei dragi, dar poate veți dori să faceți o achiziție pentru casă.
 
Horoscop Gemeni 23 iulie 2015

Dacă astăzi cineva vă provoacă, există un risc să aveți un schimb brusc de insulte. Deci aveți grijă ce spuneți și justificați dorința de umor pentru a nu răni o altă persoană. Indiferent ce spuneți, fiți sinceri și explicați modul în care vă simțiți.
 
Horoscop Rac 23 iulie 2015

Racii sunt prea protectori, de aceea nu trebuie să exagereze, pentru că în cele din urmă pot deveni enervanți. Mai bine vă concentrați pe lucrurile legate de casă, grădină sau de lucrul personal.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.