HOROSCOP 23 IULIE 2016. Predicţii astrologice pentru ziua de sâmbătă

Horoscop 23 iulie. Află ce îţi rezervă astrele.

22 iul. 2016, 14:36
HOROSCOP 23 IULIE 2016. Predicţii astrologice pentru ziua de sâmbătă

HOROSCOP 23 IULIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Astazi ai tendinta sa fii destul de critic cu toata lumea. Incearca sa iti controlezi criticile. Asigura-te ca stii sa faci diferenta dintre cheltuieli si pierderea banilor si incearca sa actionezi in consecinta. Persoana iubita nu va fi de acord cu toate cheltuielile. In scopul de a evita o cearta vei dori sa mergeti impreuna la cumparaturi. Ar fi bine sa acorzi cat mai multa atentie persoanei iubite.

HOROSCOP 23 IULIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
O ruda din oras ar putea sa iti dea o veste proasta. Acest lucru te va supara si te va face sa iti schimbi programul. Poate o sa pleci intr-o calatorie neasteptata. Condu cu atentie sa eviti riscul de a fi implicat intr-un accident.

HOROSCOP 23 IULIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Astazi ai o stare de agitatie ce te va impiedica sa iei decizii corecte. Evita sa conduci sau sa calatoresti cu masina. Poti fi predispus la accidente. Nu este recomandat sa te implici in unele discutii.

HOROSCOP 23 IULIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Astazi este o zi buna sa rezolvi unele probleme. Vei avea tendinta la un moment dat sa te implici in mai multe activitati. Gandeste-te bine cum iti imparti timpul. Cere sprijin familiei tale daca vezi ca nu faci fata. Seara vei face o vizita unor prieteni.

HOROSCOP 23 IULIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Ar trebui sa fii foarte precaut astazi deoarece esti predispus la unele probleme de sanatate si chiar accidente. Evita sa lucrezi ore suplimentare. Ar fi indicat sa eviti calatoriile lungi sau participarea la unele petreceri. Ai putea sa te simti uzat si sa fii destul de nervos astfel incat vei interveni in unele scandaluri.

HOROSCOP 23 IULIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Te-ar putea deranja o discutie cu seful tau la locul de munca. Nu este recomandat sa iti arati nemultumirea. S-ar putea ca seful sa te ierte pentru comportamentul avut. Eforturile la care intentionezi sa te expui au un risc crescut de accidentare.

Citeşte mai mult pe hotweek.ro