Horoscop 23 iunie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

RomaniaTV.net şi Revista TEO îţi spun deja ce ţi-au rezervat astrele pentru marţi şi dacă te vor feri sau nu de cele trei ceasuri rele.

RomaniaTV.net
23 iun. 2015, 05:02
Horoscop 23 iunie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Berbec
Obstacolul care apare azi in planurile tale nu-ti este deloc strain, pentru ca ai mai trecut candva prin situatii similare. Ajunge doar sa repeti reteta de atunci, sa-ti aduci aminte cum ai rezolvat problema data trecuta, pentru ca ai deja experienta in acest sens. Daca atunci ai rezolvat totul cu bine, la fel se va intampla si acum, pentru ca stii exact cum sa intervii. Se vede ca ai invatat ceva din lectiile primite de la viata si, chiar daca problema se repeta aproape identic, acum stii sa o repari mult mai bine si mai repede. Stii cum se spune: tot patitu-i priceput!

Taur
Esti una din zodiile care se bucura cel mai mult azi, desi, de obicei, ai o cu totul alta atitudine: mai rezervata, mai pesimista, mai rationala. Nu, de data aceasta esti cuprins de o pasiune noua, interesat de un scop care te atrage ca un magnet, convins ca ceea ce visezi sa gasesti deschide o etapa noua in viata ta. Intri intr-o etapa plina de noutati si vesti bune, dar reusita depinde enorm de energia pe care o investesti in telurile propuse. Cat timp iti mentii interesul viu, energia si entuziasmul la cote maxime, totul va merge excelent, deci spune cu tarie azi: orice se poate!

Gemeni
Te enerveaza rutina acestei zile, dar incearca sa te concentrezi asupra proiectelor incepute, chiar daca nu mai au nimic nou de oferit. Este un moment bun pentru a incheia o actiune asupra careia te-ai aplecat vreme indelungata, pentru ca se presupune ca tot ce era de facut deja s-a infaptuit si acum e doar vremea ultimelor retusuri inainte de a-i pune punct. De maine vei incepe ceva nou, probabil, dar azi ar fi bine sa duci la capat acest capitol, in ciuda monotoniei instalate. Te vei simti mult mai bine dupa ce-i vei pune punct definitiv!

Rac
Te opresti un pic de avant, pentru ca apare o rascruce de drumuri in calea ta si vrei sa faci cea mai inteleapta alegere. Pentru ca nu te impinge nimic de la spate, poti cantari perfect situatia pentru a extrage o concluzie buna din care sa ai numai de castigat. Stai pe loc, cantareste situatia logic si rational si dupa ce ajungi la o decizie, porneste pe calea aleasa! Nu te lasa influentat de nimeni, ci vezi ce este cu adevarat in beneficiul tau si pune mai apoi in aplicare! Nu amana deciziile pe altadata, pentru ca azi poti intelege perfect orice situatie cu mai multe directii de interpretare.

Leu
Ca niciodata, te copleseste teama si nu ai curajul de a spune ce simti sau ce gandesti. Preferi sa ramai discret in banca ta, fara a destainui nimic din secretele tale, pentru ca e mai bine sa reduci marturisirile, mai ales in fata unor persoane care iti ridica semne de intrebare cu privire la bunele lor intentii. Nu o data ai avut incredere in cineva si acesta a profitat de bunavointa ta si a raspandit in targ barfe, de aceea nu vrei sa repeti greseala. Mai bine taci si te invalui intr-o unda de mister decat sa exprimi sincer tot ce simti.

Fecioara
Trece prin calea ta o sansa excelenta, dar nu te prinde in cea mai buna pasa si risti sa-i dai cu piciorul. Te indoiesti ca ar iesi ceva bun de aici si, tot cautand nod in papura, vei lasa norocul sa treaca pe langa tine fara a profita de el. Lasa nesiguranta deoparte si pune imediat mana pe ocaziile bune care se ivesc, pentru ca norocul nu te asteapta. Uneori, e nevoie de reactii foarte prompte pentru a beneficia de auspiciile bune ale unei situatii, pentru ca nu ti se ofera de doua ori. Maine ar putea fi deja prea tarziu!

Citeste mai mult in Revista TEO