Horoscop 23 martie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele la început de săptămână

Soarele a intrat în zodia Berbecului odată cu echinocţiul de primăvară. Iată ce v-au rezervat astrele pentru ziua de luni.

RomaniaTV.net
22 mart. 2015, 19:21
Horoscop 23 martie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele la început de săptămână

Horoscop 23 martie 2015 – Berbec
Te intorci prea des inapoi, la etapele anterioare ale unui proiect care pare sa mearga bine, dar tu te simti mai in siguranta acolo, in trecut. Elibereaza-te de vremurile de altadata, ce a fost a fost, acum conteaza mai mult nivelul pe care te afli si, mai ales, cel spre care te indrepti. Concentreaza-ti energia pe ceea ce va sa vina, pentru ca trecutul si-a jucat rolul la momentul potrivit. Ai primit de acolo tot ce era mai bun pentru ceea ce ai de facut de acum inainte, ca atare nu te tot refugia in amintiri, in istoricul cu care te mandresti sau nu, in vremuri de demult. Gata, s-au dus!

Horoscop 23 martie 2015 – Taur
Revendica-ti dreptul la fericire, fara sa tii cont de ce spune lumea. Niciodata nu-i vei multumi pe toti, ca atare acum conteaza doar ce vrei tu cu adevarat. Investeste energie si pasiune in ceea ce vrei tu sa primesti de la viata, si nu te lasa oprit din elan de cei invidiosi, neputinciosi sau invechiti, acele persoane care nu pot intelege dorinta ta de a evolua spre un anumit tel. Indiferent ce fac sau gandesc ceilalti, alaturi de tine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu sunt neaparat in asentimentul tau, de aceea nici nu incerca sa le faci lor pe plac, dar nici nu-i judeca, asa cum poate unii dintre ei fac cu tine. Mergi pe calea ta cu incredere!

Horoscop 23 martie 2015 – Gemeni
Bucura-te de ceea ce ai, pentru ca ai la dispozitie lucruri minunate, pe care le-ai obtinut prin efort si pasiune. Nici nu conteaza ca nu ai ajuns, inca, la potentialul tau maxim. In fond mai ai atatea de facut si de acum inainte! Nu-ti spune nimeni sa obtii totul in acest moment al existentei tale, dar poti sa-ti propui sa atingi apogeul de acum inainte! Traseaza-ti urmatorii pasi cu incredere absoluta in succes, sigur ca tot ce iese din mainile sau din mintea ta e un succes deplin, si cat timp crezi asta cu tarie, e doar o chestiune de timp pana ajungi la varful visat. Dar dupa el vine o alta culme si mai grozava ce merita cucerita!

Citeşte şi Horoscop săptămânal 23-29 martie. Cine sunt favoriţii astrelor pe final de lună

Horoscop 23 martie 2015 – Rac
Ai mai multa incredere in fortele tale, pentru ca esti mai capabil decat ai putea crede! Fii sigur ca ceea ce faci, ca ceea ce creezi, e de mare succes, dar ca lumea sa aprecieze ceea ce iese din mintea sau mainile tale, trebuie ca tu, mai intai, sa investesti incredere si iubire in rodul muncii tale. Daca tu te critici singur, daca-ti gasesti doar vini si defecte, cum ai vrea ca ceilalti sa aprecieze mai mult ceea ce faci tu? Nu pretinde respect si apreciere daca tu singur te privesti ca pe cel mai mare inamic, deci invata sa te iubesti neconditionat pe tine insuti, pentru ca meriti asta din belsug!

Horoscop 23 martie 2015 – Leu
Cuvantul de ordine al zilei este iubire, deci investeste sentimente curate si adevarate in tot ce faci, chiar daca te ocupi de ceva care nu pare sa mearga perfect. Cu cat investesti mai multe ganduri frumoase in planurile tale, cu atat ele se vor evolua mai usor spre succes. Cat timp privesti orice situatie cu frica si cu nesiguranta, cu atat mai multa putere dai esecului sa se instaleze, ca atare deschide inima si emite de acolo cantitati uriase de iubire, de pasiune, de placere, de emotie si ai sa vezi imediat diferenta. Mergi la serviciu cu iubire. Fa mancare sau curatenie acasa cu iubire. Fa-ti temele cu iubire. Si astfel toate roadele muncii tale, chiar obligatii fiind, vor fi demne de lauda!

Horoscop 23 martie 2015 – Fecioara
Asa cum tu esti unic in felul tau si iti place, de ce nu accepti faptul ca si ceilalti din jurul tau au stilul lor personal care ii reprezinta. Pune-te in pielea altora si vezi daca ti-ar placea sa te schimbe cineva. Respecta unicitatea fiecaruia, personalitatile atat de diferite, modul sau original de a fi, pentru ca nici tie nu ti-ar placea sa vina cineva si sa-ti spuna cum – chipurile – ar trebui sa fii ca sa fii perfect. Si tu esti bine asa cum esti, si cei care iti sunt alaturi sunt perfecti, ca atare renunta la a-i mai judeca, a-i critica si, mai ales, a incerca sa faci din ei altfel de oameni. Adevarata iubire de semeni inseamna sa-i accepti asa cum sunt.

Citeste mai mult pe Revista Teo