HOROSCOP 24 octombrie 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

HOROSCOP 24 octombrie 2014: Citeşte previziunile pentru zodia ta pentru a vedea cum începi weekendul.

23 oct. 2014, 17:39
HOROSCOP 24 octombrie 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop 24 octombrie 2014- Berbec

Nicaieri nu-i mai bine ca acasa! Te intorci dupa o zi incarcata in sanul familiei unde esti rasfatat cu gesturi de afectiune, de prietenie, de simpatie, perfecte pentru a te relaxa si a uita de toate. Persoana iubita, jumatatea ta de suflet, e alaturi de tine neconditionat si totul merge excelent intre voi, formand o echipa unita. Colaborati foarte bine impreuna si, pe oriunde ati trece impreuna, lasati impresie excelenta. Cine va vede acum umar la umar, stie cat de bine va intelegeti, ce bine va completati unul pe altul si vi se citeste pe chip fericirea de a fi in doi.

Horoscop 24 octombrie 2014- Taur

Ocupa-te de azi de lucrurile mici si neimportante pe care le-ai tot amanat in ultima vreme incat au atins un nivel care nu mai sufera amanare. Vei scapa foarte usor de o multime de fleacuri, pentru ca, la urma urmei, sunt doar multe, nu si complicate. Concentreaza-te asupra acestei liste de maruntisuri pe care nu merita sa o mai dai deoparte: curatenia prin sertare, ordinea prin hartii, schimbarea garderobei de sezon, corespondenta din ultima luna, vizitele promise demult. Ce bine te vei simti dupa ce le stergi din agenda!

Horoscop 24 octombrie 2014- Gemeni

Dragostea nu se poate desfasura, mereu, doar intr-un camp de floricele, ci mai apar si conflicte intre indragostiti. Pregateste-te azi pentru o confruntare aprinsa cu partenerul, dar daca il vezi mai nervos si nu vrea deloc sa coboare tonul, fii tu cel care trece cu vederea atmosfera aceasta incordata. Nu are rost sa va puneti amandoi orgoliile la treaba, pentru ca o mica neintelegere de la cine stie ce fleac poate denatura foarte usor spre un scandal de proportii. Lasa-l pe celalalt sa-si elibereze nervii, dar nu turna si tu gaz pe foc fara motiv: e obosit, e stresat, intelege-l!

Horoscop 24 octombrie 2014- Rac

Oboseala iti spune cuvantul pentru ca vine un moment cand risti sa clachezi, pur si simplu. Problema e ca nici pe ceilalti nu te poti baza, se vede ca si tu si ei sunteti la fel de extenuati, de demotivati, si asteptati fiecare unii de la altii o incurajare, un miracol care sa va redea cheful de munca. Daca vezi ca nimic nu iese nici pe cont propriu, nici in colaborare cu tovarasii tai de lucru, ia-ti o zi libera si las-o mai moale cu planurile care necesita un consum imens de resurse. Nu ai la purtator tot ce-ti trebuie pentru a duce la indeplinire ce ai inceput.

Horoscop 24 octombrie 2014- Leu

Esti vedeta zilei, pentru ca joci rol principal in activitatile tuturor celorlalte zodii. Cine te are alaturi, astazi, are numai de castigat pentru ca tu detii o multime de informatii, de resurse, de calitati care, puse in slujba celorlalti, ii va scoate din cele mai complicate situatii. Esti motor de energie, sustinator, prieten, tovaras, indrumator, partener, orice e nevoie, ca atare implica-te mai mult, nu sta pe margine, pentru ca interventiile tale se vor dovedi a fi esentiale in viata multor persoane. Unde pui tu mana, se cunoaste!

Horoscop 24 octombrie 2014 – Fecioara

Daca nu ai cu cine colabora astazi, nu intra in panica. Numai trecand printr-un moment dificil iti vei da seama ca detii tot ce ai nevoie pentru un succes deplin. Daca pretinzi de la ceilalti o implicare mai serioasa, ai fi dezamagit, descoperind ca partenerii tai de lucru tot de la tine asteapta solutii, tot pe umerii tai arunca toate responsabilitatile. Ca stiai sau nu ca ai asemenea talente de lider, azi le vei descoperi si le vei valorifica cu brio, deci nu te lasa coplesit sau influentat de cei care il iau pe nu se poate in brate. Tu poti, deci arata!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com