HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2018: O zodie cade în ispită, alta câştigă la Loto. Previziuni complete în amor, sănătate, bani

Horoscopul din 23 septembrie vă recomandă să fiți deschiși cu voi înșivă și să exprimați sentimentele deschis, fără de ocolișuri. O zodie se lasă pradă ispitei și cade în capcana înșelării.

22 sept. 2018, 11:16
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2018: O zodie cade în ispită, alta câştigă la Loto. Previziuni complete în amor, sănătate, bani

Horoscop 23 septembrie Berbec
Horoscop bani Berbec: Sunteți binecuvântați cu bunăstare și starea financiară se va îmbunătăți simțitor.

Horoscop sănătate Berbec: Va scade considerabil riscul de infecții, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare și dureri de cap, dacă ați face o cură cu astragalus-plantă medicinala.

Horoscop dragoste Berbec: Neptun e planetă asociată cu visul, imaginația, fantezia, misticul și poezia și va stârnește nevoia sufletească de a comunică de la inimă la inimă.
Horoscop carieră Berbec: Vi se promite o transformare uluitoare în bine, cu o viață profesională aglomerată, dar triumfătoare

Horoscop 23 septembrie Taur
Horoscop bani Taur: Combinatia energetica dintre Venus si Jupiter are ca rezultat o zi ideala pentru castiguri materiale si banesti.

Horoscop sanatate Taur: Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi.

Horoscop dragoste Taur: Petreceti o zi de neuitat alaturi de partenerul care are nevoie de prezenta dumneavoastra afectiva.

Horoscop cariera Taur: In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.

Horoscop 23 septembrie Gemeni
Horoscop bani Gemeni: Pregatiti afaceri importante care sa va asigure cresterea optima a castigurilor care sa va scota din saracie.

Horoscop sanatate Gemeni: Aveti o stare mentala buna, aveti o deosebita priza la public si puteti fi de-a dreptul sclipitori in maniera in care va expuneti ideile.

Horoscop dragoste Gemeni: Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita.

Horoscop cariera Gemeni: Traiti un moment in care nicio ambitie nu vi se pare prea mare, fiindca norocul si oportunitatile nu va ocolesc in cariera pe care o imbratisati.

Horoscop 23 septembrie Rac
Horoscop bani Rac: Beneficiul dumneavoastra opereaza in domeniul banilor, aratand ca o deschidere in afaceri poate influenta in bine in mod imprevizibil, venituri directe.

Horoscop sanatate Rac: Beneficiati de o energie puternica si echilibrata, e bine sa faceti mai multa miscare si sa va ocupati de ingrijirea corpului.

Horoscop dragoste Rac: Petreceti o zi de neuitat alaturi de partenerul care are nevoie de prezenta dumneavoastra afectiva.

Horoscop cariera Rac: Aveti ocazia sa puneti la punct o afacere de familie si primiti sfaturi profesionale excelente de la cei apropiati.

Horoscop 23 septembrie Leu
Horoscop bani Leu: Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Horoscop sanatate Leu: Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus – planta medicinala.

Horoscop dragoste Leu: Luna in semnul dumneavoastra va echilibreaza, astfel incat sa puteti duce discutii productive in relatia de dragoste sau in intentia unei calatorii de relaxare.

Horoscop cariera Leu: Simtiti nevoia de a va ridica deasupra realitatilor lumesti, impovaratoare, simtiti nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a inlatura injustitia, saracia si mizeria, de a alinia marile suferinte ale omenirii prin schimbari de natura sociala si materiala.

Horoscop 23 septembrie Fecioară
Horoscop bani Fecioara: Incercati-va norocul, caci astazi aveti spor la negociat salariul dumneavoastra care poate creste considerabil datorita rezultatelor remarcabile in plan profesional din ultimul timp.

Horoscop sanatate Fecioara: Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus – planta medicinala.

Horoscop dragoste Fecioara: Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Horoscop cariera Fecioara: Astrele va promit o viata profesionala mult mai profitabila si mai stabila, va puteti urma linistiti intuitiile profesionale.

Horoscop 23 septembrie Balanță
Horoscop bani Balanta: Un pont primit de la sef ori de la cineva aflat intr-o pozitie de autoritate poate fi lesne transformat intr-un castig banesc concret.

Horoscop sanatate Balanta: Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi.

Horoscop dragoste Balanta: Dati frau liber romantismului in relatia de cuplu, fiindca simtiti o apropiere emotionanta de partener.

Horoscop cariera Balanta: Atrageti simpatia sefilor si asta are ca urmare cresterea sanselor de a fi promovati, insa este nevoie sa va demonstrati creativitatea.

Horoscop 23 septembrie Scorpion
Horoscop bani Scorpion: Desi ‘banii nu aduc fericirea’, in urmatoarea etapa, din perspectiva astologiei financiare, aveti predispozitie spre castiguri substantiale din munca proprie.

Horoscop sanatate Scorpion: Mancati sanatos si ecologic pentru a preveni pierderile de calciu din organism si pentru a insanatosi articulatiile; pastrati-va o greutate corporala corespunzatoare.

Horoscop dragoste Scorpion: Partenerul de cuplu se straduieste sa va intre in gratii, ar fi o idee excelenta sa-i iesiti in intampinare.

Horoscop cariera Scorpion: In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.

Horoscop 23 septembrie Săgetător
Horoscop bani Sagetator: Gandirea practica, aplicata, va poate aduce aprecierea sub forma unei bonificatii sau indemnizatii din partea sefilor dumneavoastra.

Horoscop sanatate Sagetator: Toate bune si frumoase, pentru ca va simtiti grozav, ati slabit atatea kilograme cate v-ati propus.

Horoscop dragoste Sagetator: Veti fi binecuvantati cu dragoste, fiindca sunteti nu numai ce ganditi si inventati, ci si ceea ce simtiti sau visati, sunteti ceea ce credeti.

Horoscop cariera Sagetator: Dupa progresul realizat, va sfatuim sa duceti la bun sfarsit tot ce a ramas nefinalizat din proiectele dumneavoastra trecute.

Horoscop 23 septembrie Capricorn
Horoscop bani Capricorn: Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei.

Horoscop sanatate Capricorn: Preveniti puseurile de tensiune printr-un tratament adecvat si printr-un regim alimentar riguros.

Horoscop dragoste Capricorn: Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra.

Horoscop cariera Capricorn: Momentul acesta indica cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastra ierarhici; imbinati creativitatea cu viziunea realista pe termen lung.

Horoscop 23 septembrie Vărsător
Horoscop bani Varsator: Sa te alegi cu niste castiguri suplimentare, in avantajul intereselor tale, inseamna sa obtii progrese semnificative in rezolvarea unor chestiuni banesti.

Horoscop sanatate Varsator: Folosind argila si aloe vera, organismul dumneavoastra va raspunde mult mai bine ca de obice la tratamente de detoxifiere.

Horoscop dragoste Varsator: Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un confort la care tineti.

Horoscop cariera Varsator: Soarele apare din nou pe strada dumneavoastra, cand atrageti bunavointa sefilor care va ofera posibilitatea unei promovari sau a unei calatorii profesionale.

Horoscop 23 septembrie Pești
Horoscop bani Pesti: Sunteti pusi pe facut bani, cu sanse foarte frumoase de reusita care sa va faca viata mai buna, mai prospera.

Horoscop sanatate Pesti: Rezistenta la imbolnaviri incepe sa creasca, iar semnele de infectie din organism au discaprut.

Horoscop dragoste Pesti: Va indragostiti lulea, este o zi numai buna pentru inceperea unei povesti de dragoste infiripata in timpul unei calatorii. Din păcate asta înseamnă că sunteți nevoit să faceți o alegere dificilă: trecutul sau prezentul? Fostul sau viitorul. Ispita e puternică și nu veți rezista tentației de a înșela.

Horoscop cariera Pesti: Steaua uluitor de norocoasa va ajuta sa primiti recunoasterea profesionala pe care o meritati sau pentru care ati muncit in sir.