Horoscop 23 septembrie: Berbecii primesc VEŞTI EXCELENTE

Horoscop 23 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele.

RomaniaTV.net
22 sept. 2015, 10:04
Horoscop 23 septembrie: Berbecii primesc VEŞTI EXCELENTE

Horoscop 23 septembrie 2015 – Berbec

Vestile care vin au efecte excelente asupra ta, pentru ca te stimuleaza sa pornesti o directie noua ce poate avea urmari profitabile. Ca e vorba de o discutie despre afaceri, de o intrevedere cu scopul unei tranzactii viitoare sau citesti o carte ce-ti deschide noi sensuri in activitatile care te preocupa, daca vei pune in aplicare ceea ce afli acum, vei merge mult mai repede spre un scop cat se poate de promitator. Ai curajul sa investesti resursele de care dispui din belsug, fara sa te temi de efecte, iar resursele tale cele mai pretioase acum sunt: timpul personal, mintea si mainile tale. Pune-le la treaba si vei avea numai de castigat!

Horoscop 23 septembrie 2015 – Taur

Te lasi complet la dispozitia unui companion care te indruma in directia decisa de el. E un semn de imensa incredere din partea ta si, desi habar n-ai incotro duce aceasta cale, nu te opui absolut deloc ghidului tau. Vrei sa-i demonstrezi cat de mult crezi in sfaturile sale, poate si pentru ca ai mai facut-o si altadata si nu ti-a tradat increderea, ca atare abordezi o atitudine supusa, docila, pasiva, lasandu-l doar pe celalalt sa ia decizii si sa traseze directia. Vei fi multumit de ceea ce te asteapta la capatul acestui drum, ca atare nu incerca sa-ti expui punctul de vedere acum. Sfaturile acestui prieten sunt foarte bune!

Citeşte şi Horoscopul piraţilor: Zodiacul plin de mituri şi superstiţii

Horoscop 23 septembrie 2015 – Gemeni

O vorba necontrolata din partea unui coleg te lasa fara replica. Nu te asteptai deloc la asemenea reactie agresiva din partea sa, dar poate era necesara, pentru ca te poate trezi brusc la realitate. Asteapta-te la critici, la avertismente sau dispute aprinse, dar care nu contin nimic negativ in ele. Nu-ti vrea nimeni raul prin astfel de comentarii, ci vor sa te zguduie un pic, pentru ca doar asa iei taurul de coarne si treci la fapte. Nu-l privi cu ura sau cu teama pe cel care ridica azi tonul la tine, pentru ca intr-o zi ii vei fi recunoscator ca a fost sincer cu tine si ti-a spus adevarul in fata. A te trata cu menajamente nu e in beneficiul tau, deci mai buna e o operatie fara anestezie.

Horoscop 23 septembrie 2015 – Rac

Stai si cantaresti la rece o situatie si ajungi la o singura concluzie: sa-i pui punct aici. Consideri ca nu merita sa mergi mai departe, nici sa tot cari dupa tine la nesfarsit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic nou, ca atare pregateste-te sa spui stop acum. De maine te vei putea detasa de toate, dar acum dedica-te unui bilant final care sa te ajute sa tragi linie: a fost bine, a fost rau? Acum poti spune mai clar pe ce nivel ai ajuns si apoi sa inchizi definitiv acel capitol, gata sa te apuci de altceva.

Horoscop 23 septembrie 2015 – Leu

Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga. Trebuie sa-ti pui mai mult in valoare calitatile legate de rabdare si prudenta in evolutia lenta, pas cu pas, pentru ca esti constient ca nu se ajunge repede la scopul tau cel mai important. Ar fi bine sa-ti unesti fortele cu persoane cu interese similare, ca sa va sustineti unii pe altii in lungul drum pana la implinirea acestui tel. Simpla ta prezenta devine un exemplu viu ca se poate, pentru cei carora le lipseste increderea.

Citeste mai mult pe Revista Teo.