HOROSCOP 24-30 APRILIE: Bani, carieră, sănătate, în funcţie de zodie. Cassandra vă spune previziunile săptămânii

HOROSCOP 24-30 APRILIE: Principalul aspect astrologic al săptămânii este conjunctia Luna-Neptun, care sporeste intuitia, altruismul, empatia si interesul pentru spiritualitate. Pe de alta parte, aceasi conjunctie poate reduce realismul si pragmatismul.

24 apr. 2017, 03:48
HOROSCOP 24-30 APRILIE: Bani, carieră, sănătate, în funcţie de zodie. Cassandra vă spune previziunile săptămânii

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile este momentul pentru a va imbunatati parteneriatele – atât casatoria, cât si cele profesionale. Jupiter este cea care va indeamna sa examinati aceste aspecte ale relatiilor. Desigur, feriti-va de posibilele conflicte ce se pot isca.

TAUR 21.04-21.05: Mercur este acum retrograd, asa ca trebuie sa fiti atenti. Necazurile create nu sunt foarte mari, dar pot deveni enervante. Benefic este ca veti gasi solutii la probleme mai vechi. Si sanatatea este influentata, asa ca va hotarâti sa faceti imbunatatiri ale stilului de viata.

GEMENI 22.05-21.06: Pentru prima data in ultimul timp va confruntati cu provocari serioase cu parteneriatele si prietenii apropiati. Evident, nu toate relatiile se vor incheia, chiar si cele cu probleme vor supravietui. Acesta este si motivul pentru care cautati sa plecati in vacanta. Aveti nevoie de o schimbare de peisaj.

RAC 22.06-21.07: Sunteti in cautarea crearii unor conditii mai bune in locuinta dumneavoastra. Doriti sa reparati sau sa restaurati tot ce nu functioneaza bine. Exista tendinta de a schimba actualul camin cu ceva mai confortabil. Aceste influente se vor transfera si s-ar putea chiar sa reparati si relatiile din cadrul familiei.

LEU 22.07-22.08: Multi nu isi dau seama cât de seriosi sunteti. Vreti sa fiti cei mai buni si acesta este motivul pentru care va faceti planuri ambitioase. Va fac o mica sugestie: in loc sa incercati sa atingeti perfectiunea, concentrati-va doar pe progres. Il veti dobândi pas cu pas.

FECIOARA 23.08-22.09: Manifestati o dorinta aprinsa pentru a va spori veniturile. Ati vrea un apartament, o masina sau o viata noua. Practic, doriti sa utilizati propriile bunuri si venituri pentru a va crea cele mai bune conditii. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Jupiter este in contradictie cu Pluto asa ca veti simti o dorinta puternica sa va imbunatatiti conditia fizica. Aveti o vointa de nestramutat si veti incepe o dieta, veti incerca orice metoda pentru a va reintineri si revigora corpul. Aveti grija si de imbunatatirea garderobei.

SCORPION 23.10-21.11: Zilele acestea intâmpinati tot felul de probleme legate de comunicatii, echipamente IT sau telefoane mobile. Daca sunteti stresati, amintiti-va ca nu s-a terminat lumea aici. Toate se redreseaza rapid. Va puteti folosi de stapânirea de sine ca sa nu va lasati prada starilor de nervi.

SAGETATOR 22.11-21.12: Se reaprind niste flacari mai vechi in viata dumneavoastra. Acest lucru este interesant, mai ales ca este vorba de o prietenie care credeati ca s-a terminat demult. Totul este sa va decideti daca aceasta relatie va poate imbunatati viata sau nu.

CAPRICORN 22.12-19.01: Ambitia de a realiza lucruri mari este cu adevarat arzatoare. Energia si capacitatea de a intelege ce se intâmpla in jurul dumneavoastra va ajuta sa duceti la bun sfârsit proiecte importante. Sunteti seriosi si vreti ca toti sa va respecte si sa va admire.

VARSATOR 20.01-18.02: La urma urmei, cel mai important lucru este motivatia cu care tintiti mai sus pentru a vedea daca sunteti in stare sa nimeriti tinta. Se iveste sansa unui drum intr-o tara indepartata. Va este putin dificil sa va racordati la cei din jur. Daca simtiti nevoia, cereti sprijinul celor apropiati.

PESTI 19.02-20.03: Mercur retrograd va ajuta sa reinviati vechi oportunitati. Aceasta influenta este foarte puternica. Unii dintre dumneavoastra ati putea primi un cadou important sau o mostenire de la cineva. Aveti grija cum gestionati totul, deoarece aveti tendinta de a cheltui excesiv.

Sursa: revista Magazin