Horoscop 24 Aprilie 2015: Gemenii primesc o informaţie valoroasă

Horoscop 24 Aprilie 2015: Gemenii pot să primească o informație valoroasă privind afacerile, iar Balanțele trebuie să comunice mai mult în viața de cuplu, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
23 apr. 2015, 12:39
Horoscop 24 Aprilie 2015: Gemenii primesc o informaţie valoroasă

Horoscop Berbec 24 Aprilie 2015

Nu pierdeți timpul dacă aveți senzație de rău pentru că puteți genera pierderi materiale. Energia dvs interioară este intactă și vă ajută să urmăriți modalități noi și mai bune. În dragoste, aveți unele incertitudini cu privire la discrepanțele cu care vă confruntați cu partenerul dvs.
 
Horoscop Taur 24 Aprilie 2015

Puteți primi o veste surprinzătoare privin partea economică, probabil favorabilă intereselor dvs. Pe de altă parte, aveți o zi normală. În iubire, cineva ar putea face modificări în program, pentru a se apropia de dvs.
 
Horoscop Gemeni 24 Aprilie 2015

Unele situații facilitează sau sporesc munca sau eforturile dvs în această zi. Mai mult decât atât, un prieten bun v-ar putea oferi o informație de afaceri valoroasă. În iubire, partenerul de viață vă mulțumește din aproape toate punctele de vedere. Evitați să petreceți prea multe ore fără somn.
 
Horoscop Rac 24 Aprilie 2015

Abilitățile și cunoștințele dvs sunt acum complete pentru a porni proiecte sau sarcini importante. În dragoste, cineva vă oferă încredere și sunteți obligat să vă deschideți sufletul. Puteți fi oarecum nerăbdător.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.