Horoscop 24 aprilie 2017. Gemenii nu se simt bine în societate. Află ce rezervă astrele celorlalte zodii

Horoscop 24 aprilie 2017. Racii au parte de evenimente fericite în familie, care îi încarcă cu energie pozitivă. Citeste previziunile pentru 24.04.2017.

23 apr. 2017, 13:07
Horoscop 24 aprilie 2017. Gemenii nu se simt bine în societate. Află ce rezervă astrele celorlalte zodii

Horoscop 24 aprilie 2017 Berbec

De dragul prietenilor faci de multe ori concesii si la fel esti nevoit sa faci si azi daca nu vrei sa-l pierzi pe cel de langa tine. Desi ai si tu orgoliul tau si nu suporti sa fie calcat in picioare, esti totusi nevoit sa lasi garda jos azi si sa-l lasi pe celalalt sa invinga. Nu e nicio competitie intre voi, dar ajungeti intr-un punct in care nimeni nu vrea sa cedeze si sa-i dea celuilalt dreptate, ca atare, vrei, nu vrei, fii tu cel care renunta la mandrie. Daca te tii si tu tare pe pozitie iar celalalt nu vrea nici el sa indulceasca tonul, situatia poate denatura spre o despartire pe care amandoi o veti regreta.

Horoscop 24 aprilie 2017 Taur

Ar fi bine sa faci totul in secret, deocamdata, chiar daca ai un mare plan in minte. Uneori discretia este mai buna decat sa faci tam-tam pe seama unei dorinte la care vrei neaparat sa ajungi. Pregatesti terenul in taina, dincolo de ochii lumii, si abia cand vei fi sigur ca totul evolueaza pe teren sigur si nimeni nu mai poate interveni negativ in planurile tale, vei putea face publice reusitele tale. Acum e de preferat anonimatul, pentru ca oricand se poate trezi unul care sa-ti strice planurile sau sa-ti fure ideea! Taci si faci.

Horoscop 24 aprilie 2017 Gemeni

Nu te simti bine in societate, astazi, de parca ai nimeri intr-un mediu agitat, in care planeaza tensiunea si ostilitatea. Disputele pot fi aprige pe unde treci, fara a avea, de fapt, vreo contributie la nervii descatusati de ceilalti, ca atare cel mai bine ar fi sa nu te bagi, sa eviti locurile in care simti ca ceva nu e in regula, altfel esti prins la mijloc in razboiul unor oameni care au ceva de impartit, dar care nu are nicio legatura cu tine. Nu incerca nici s-o faci pe arbitrul intre taberele aflate in conflict, pentru ca s-ar putea sa isi elibereze nervii pe tine.

Horoscop 24 aprilie 2017 Rac

In familie au loc acum evenimentele cele mai placute ce devin sursa ta de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, capeti acum mai mult curaj sa pornesti intr-o directie complet noua catre care si ei te indeamna, deci nu poti sa-i dezamagesti batand in retragere. De dragul lor, devii dintr-o data mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, si faci tot ce-ti sta in putinta sa inaintezi spre ceea ce-si doresc ei mai mult. Nimic nu ti se pare mai motivant decat fericirea celor dragi!

Citeşte mai mult în Revista Teo