HOROSCOP 24 MAI 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Află ce îţi rezervă astrele pentru 24 mai 2015.

23 mai 2015, 10:30
HOROSCOP 24 MAI 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 24 mai 2015 – Berbec
Ai parte si de veselie si de suparare in acelasi loc, de parca s-ar fi adunat in preajma ta si o serie de amici pusi pe distractie, dar si unii cu tot felul de probleme care simt nevoia sa discute cu tine. Poate e norocul lor ca esti tu de fata, pentru ca ai un tonus pozitiv si vei reusi sa ridici moralul celor posomorati, fara sa te molipsesti de tristetea de pe chipul lor, reusind sa te integrezi perfect in grupul cel vesel. Poate ai un dar aparte de a readuce zambetul pe chipul celor pesimisti si a tine, totodata, companie cu entuziasm si veselie, celor care au ceva excelent de sarbatorit. Esti la mijloc intre cele doua tabere, reusind sa ramai optimist si entuziast, indiferent de discutiile care se leaga.

Horoscop 24 mai 2015 – Taur
O veste proasta iti strica toata ziua si nu mai gasesti in tine forta sau motivatia de a duce mai departe un plan care deja scartaie. Ai impresia ca ti s-au inecat toate corabiile, ca nu se mai poate face nimic si fiecare nou element negativ care apare te intristeaza din ce in ce mai mult pana ajungi in fata renuntarii. Din pacate, nu toate merg perfect, ci privesti cu ochii tai cum se duce de rapa un proiect de la care aveai mari sperante, dar trebuie sa-l abandonezi, pentru ca nu mai ai incredere in el. O schimbare majora de directie te ia prin surprindere si, pe moment, nu stii de ce sa te agati.

Horoscop 24 mai 2015 – Gemeni
Nu te simti bine intr-un mediu in care planeaza o stare de tensiune. Parca ai nimeri printre straini, desi sunt persoane cu care ai ceva de impartit, fie in plan familial, fie in plan profesional. Pentru ca ei intre ei nu se inteleg deloc, nici tu nu iti gasesti locul printre acestia. Poate chiar prezenta ta va fi cheia problemei, pentru ca devii liantul central care apropie taberele adverse ca sa faca iar pace, deci nu te retrage din acest mediu. Dimpotriva, intra cu inima deschisa si cu multa toleranta fata de toanele lor, pentru ca tocmai tu ii poti readuce la masa tratativelor in mod fericit pentru a restabili armonia.

Horoscop 24 mai 2015 – Rac
Incearca sa nu cheltuiesti azi nici un ban, pentru ca si cea mai mica investitie (nu neaparat necesara) poate dezechilibra bugetul si asa subred. Resimti chiar un blocaj financiar, pentru ca ar putea aparea sansa unei afaceri sau a unei achizitii tentante, dar cand numeri cati bani ai in portofel, rezultatul te cam dezarmeaza. Rezista ispitelor financiare, pentru ca nu stai tocmai bine cu banii acum si ti-ai putea crea singur probleme! Tine banii la saltea macar azi, pentru ca iti vei multumi singur mai tarziu ca ai fost precaut si ti-ai infranat dorintele.

Horoscop 24 mai 2015 – Leu
Opreste-te din mers daca vezi ca toate elementele din jur par a evolua exact invers decat ai dori tu. Primesti suficiente avertismente ca sensul ales nu duce acolo unde vrei: frane, refuzuri, obstacole, amanari, toate acestea ar trebui sa te puna pe ganduri. Cand nimic nu inainteaza, e mai degraba un semn ca nu mergi in directia cea buna si ar fi bine sa cauti un plan de rezerva. Nu ai nici un spor cand vezi ca nimeni nu te sustine in ceea ce faci, cand vezi in ochii tuturor indoiala si neincredere, deci gandeste-te inca o data daca merita sa mai consumi energie pentru ceva ce sta pe loc de la o vreme.

Horoscop 24 mai 2015 – Fecioara
Ai mare grija la gesturile tale, care ar putea contine o cantitate mult prea mare de energie, care poate deranja pe altii, mai sensibili din fire. Poate tie iti plac provocarile de acest gen, in care sa investesti tot ce ai, dar altii se cam tem de atitudinea ta un pic cam agresiva si o interpreteaza gresit. Poarta-te cu manusi, pe cat posibil, cu acei oameni care stau cuminti in umbra si nu vor sa participe la propunerile tale, pentru ca nici macar stimulentele venite de la tine nu-i ajuta cu nimic, ci oricum spun nu la orice!

Horoscop 24 mai 2015 – Balanta
Partenerul de suflet cere mai multa implicare de la tine, sa-i demonstrezi ca esti capabil sa vii alaturi de el pentru a pune umarul la constructia unui proiect de cursa lunga. Valori precum respect, fidelitate, corectitudine, seriozitate vor fi puse pe tapet in cel mai matur mod, pentru a demonstra ca ati depasit deja faza indragostirii, cu fluturi in stomac, si puteti trece deja la etapa urmatoare: la constructia unui cuplu de perspectiva. Ceva iti spune ca te poti baza pe acest om, ca este persoana potrivita pentru o viata in doi stabila, deci merita sa investesti!

Citeste mai mult in Revista TEO