HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2014: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop zilnic, Luni 24 Noiembrie 2014: afla ce iti prezic astrele pentru ziua de Luni, 24 noiembrie 2014 si fii pregatit. Racii au nevoie de timp pentru distractie, iar Fecioarele fac schimbari semnificative.

23 nov. 2014, 14:53
HOROSCOP 24 NOIEMBRIE 2014: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop berbec Luni 24 Noiembrie 2014
Nu va abateti de la principiile personale, daca doriti ca realizarile dvs sa va aduca satisfactie si bucurie. Incercati sa deschideti un dialog pentru a rezolva problemele existente in relatia cu partenerul intim.

Horoscop taur Luni 24 Noiembrie 2014
In sfera materiala nu luati masuri care ar putea periclita siguranta. Incercati sa fiti cat mai diplomatic fata de un membru al familiei, sot sau iubit.

Horoscop gemeni Luni 24 Noiembrie 2014
Veti fi capabil sa scapati de grijile care in ultimul timp nu va dau odihna. Incercati sa va petreceti suficient timp facand sport si sa va relaxati.

Horoscop rac Luni 24 Noiembrie 2014
Faceti-va timp pentru copii si membrii mai vechi ai familiei. Nu va abateti de la principiile dvs atunci cand vine vorba de incredere.

Horoscop leu Luni 24 Noiembrie 2014
Urmati-va principiile personale, dar evitati excesele care pot provoca probleme serioase in relatiile cu prietenii sau membrii familiei. Situatia financiara va aduce mici bucurii.

Horoscop fecioara Luni 24 Noiembrie 2014
Faceti schimbari semnificative in modul dvs de gandire pentru a putea face fata provocarilor la nivel personal. Incercati sa va faceti suficient timp pentru prieteni si familie. Dedicati o parte din el distractiei favorite.

Horoscop balanta Luni 24 Noiembrie 2014
Majoritatea Balantelor vor sa finalizeze unele proiecte personale, din care pot obtine venituri suplimentare. Incercati sa nu va pierdeti speranta si sa depuneti toate eforturile pentru a obtine ceea ce va doriti.

Horoscop scorpion Luni 24 Noiembrie 2014
Astazi mergeti la diverse intruniri cu prietenii sau cu rudele. Este mai bine sa scapati de prejudecatile pe care le aveti fata de partenerul de viata, deoarece comportamentul dvs poate fi interpretat gresit.

Horoscop sagetator Luni 24 Noiembrie 2014
Majoritatea Sagetatorilor vor primi o veste importanta, care va ofera o pozitie mai buna in domeniul profesional si va ajuta sa va mariti veniturile.

Horoscop capricorn Luni 24 Noiembrie 2014

Astazi incercati sa lamuriti unele neintelegeri care apar in relatia cu partenerul de viata. Trebuie sa va spuneti punctele de vedere si sa acceptati opinia persoanei de langa dvs.

Citeşte mai mult pe bewoman.ro