Horoscop 25-26 martie 2017. Vezi ce îţi rezervă astrele în acest weekend

Horoscop de weekend 25-26 martie 2017. In acest weekend unele zodii vor avea dificultati din cauza comunicarii. Pentru unele, banii sunt o problea, insa pentru altele dragostea pluteste in aer.

25 mart. 2017, 10:33
Horoscop 25-26 martie 2017. Vezi ce îţi rezervă astrele în acest weekend

Iata horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec
Sambata: Iubirea iti da energie si incredere si putere. Ai senzatia ca esti capabil sa muti si muntii din loc. Bucura-te de aceasta perioada si lasa-te purtat de valul dragostei!

Duminica: In sinea ta iti doresti sa pui capat unei actiuni sau unui proiect. Insa, te temi ca daca vei face asta vei atrage discutii in jurul tau. Incearca sa nu mai tii cont de gura lumii!

Taur
Sambata: Ai ajuns intr-un punct in care experienta ta intr-un anumit domeniu poate fi un exemplu pentru ceilalti. Fii dragut si impartaseste si celor din jur din informatii. Vei fi rasplatit!

Duminica: Nu te mai simti confortabil și ai tendinta sa arunci vina in carca ta. Insa, poate ca ar fi bine sa te gandesti sa schimbi anturajul.

Gemeni
Sambata: Obstacolele pe care le intampini iti dau impresia ca va irositi energia, ceea ce va creeaza o stare de nervozitate. Cei din jur vor intelege si incearca sa va ajute.

Duminica: Relatia cu persoana iubita are o evolutie favorabila. Spre seara, reusiti sa rezolvati impreuna o problema casnica. Nu uita: unde sunt doi puterea creste!

Rac
Sambata: Ai tendinta de a reactiona impulsiv si risti sa indepartezi partenerii de afaceri si prietenii. Ar fi bine sa dai dovada de mai multă diplomatie.

Duminica: Astazi incearca sa te odihnesti si sa ai mai multa grija de tine. De asemenea, acorda mai mult timp…

Citeşte mai mult pe huff.ro