HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2018: Dragobetele se prelungeşte pentru unele zodii. Previziuni pentru duminică

HOROSCOP Nativii din gemeni sunt uimiți cât de bine se înțeleg cu o persoană cu care au șansa să petreacă azi mai multe ore. Capricornii nu sunt în apele lor, se vede că îi macină o problemă, dar pe care preferă să o țină, deocamdată, doar pentru ei. Iată ce le-au rezervat astrele și celorlalte zodii!

24 feb. 2018, 16:51
HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2018: Dragobetele se prelungeşte pentru unele zodii. Previziuni pentru duminică

HOROSCOP BERBEC
Atmosfera din familie este extrem de vie, de animata, poate datorita unor planuri noi pe care fiecare il alimenteaza in felul sau. Cineva trebuie sa preia conducerea acestor planuri, si tu esti persoana cea mai potrivita pentru acest rol, deci asuma-ti cu bucurie responsabilitatea de a-i indruma pe toti ai casei intr-o directie avantajoasa pentru toata lumea.

Se petrece ceva special intre peretii casei tale, telefoanele zbarnaie toata ziua, musafirii nu se mai opresc, deci poate fi o zi extrem de plina in evenimente de familie. Poate afli si vesti minunate despre venirea pe lume a unui copil, sau daca visai la acest lucru chiar in cuplul tau, cine stie, poate afli ca va veni barza curand!

HOROSCOP TAUR
Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru ca te simti rasfatat in gesturi de afectiune si de simpatie din partea celor din jur. Nu doar partenerul de suflet te alinta si te invaluie in cuvinte calde, ci reusesti sa intri in gratiile oricui datorita talentelor pe care le pui in joc: amabilitate, un zambet placut pe chip, o vorba buna.

Cat timp stii sa vrajesti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tau in societate este asigurat. Foloseste-te de ele cu prisosinta, pentru ca ai sansa de a castiga noi prietenii sau poate inima celui pe care il iubesti.

HOROSCOP GEMENI
Esti uimit cat de bine te intelegi cu o persoana cu care ai sansa sa petreci azi mai multe ore. Dialogul merge atat de usor, de parca ati fi pe aceeasi lungime de unda. E clar ca intre voi exista o legatura telepatica, pentru ca nici nu e nevoie sa-i spui celuilalt ceva, ca el deja ti-a si oferit raspunsul.

Daca faci azi o cunostinta noua, ai un sentiment de deja vu atunci cand apare in calea ta, de parca simti ca acest om nu a aparut intamplator. Il privesti cu interes, cu bucurie si cu dorinta de a-l cunoaste mai bine.

Posibil ca atractia sa fie reciproca, fara sa va puteti explica, deocamdata, unul altuia de unde aceasta minunata compatibilitate, dar e ceva dincolo de ce se vede!

HOROSCOP RAC
Viata de familie e placuta, te simti bine printre ce dragi pentru ca e liniste, armonie si o atmosfera pasnica ori de cate ori stati de vorba. Va aduceti cu totii contributia la un plan de durata, ce necesita rabdare, concentrare si ceva efort, dar cat timp fiecare vasleste in acelasi ritm si in aceeasi directie, evolutia este vizibila si sigura.

Atrage-i si pe ceilalti membri ai familiei in acest proiect, pentru ca le place tuturor si toti au ceva de invatat sau de castigat din ceea ce se cladeste pas cu pas in fata voastra.

HOROSCOP LEU
Aveai incredere totala in cineva, desi intuitia iti tot atragea atentia ca in spatele bunelor sale intentii s-ar mai afla si altceva. Azi ai norocul de a descoperi brusc, fulgerator, care e adevarul, si nu mai poti fi pacalit ca inainte.

Daca tot ai aflat cum e el cel adevarat si ce ascunde in spatele aparentelor inselatoare, trebuie sa iei masuri rapide, ca sa nu-l mai lasi sa-ti stea prin preajma. Va incerca, prin ipocrizie si falsitate, sa te recucereasca, dar nu-i mai merge. Te-ai trezit din iluzie, din minciuna, din visare si chiar daca suferi dupa socul adevarului, macar esti multumit ca l-ai aflat.

HOROSCOP FECIOARA
Vestile bune din familie au un efect tonic asupra ta: iti dau chef de viata, de distractie, energie din belsug pentru orice activitate dinamica. Faci planuri frumoase alaturi de cei dragi, convins ca si ei vor participa trup si suflet la ceea ce le propui.

E o bucurie sa fii in compania copiilor sau a membrilor tineri din familie care te inconjoara cu entuziasm si care asteapta de la tine idei si proiecte indraznete. Lumea stie ca tu ai intotdeauna cele mai interesante planuri in minte si acum stau cu ochii la tine sa vada ce mai creezi nou!

HOROSCOP BALANTA
Ferchezuieste-te, aranjeaza-te si iesi in lume, in medii cat mai populate si cat mai diverse, pentru ca exista sansa de a fi remarcat de cineva special.

Daca dragostea lipseste din viata ta, in acest moment, azi se poate rezolva cu bine si acest punct lipsa, pentru ca apare ocazia de a intalni pe cel care ar putea deveni partenerul potrivit pentru visele tale romantice.

Totusi, dragostea nu ti se ofera pe tava, ci trebuie sa vii si tu in intampinarea ei, daruind cat mai mult, nu doar asteptand sa ti se spuna vorbe frumoase.

HOROSCOP SCORPION
Ar fi doua directii la fel de interesante catre care ai o atractie deosebita, dar totusi nu le poti duce pe amandoua la capat cu succes.

Cel mai greu va fi sa alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovada, pentru ca e foarte posibil sa faci o alegere acum, dar sa ramai cu gandul la cealalta intrebandu-te intruna ce-ar fi fost daca o alegeai de cealalta?

Nu renunta la cel de-al doilea plan, amana-l doar, pentru ca s-ar putea sa te ocupi si de el daca-ti mai ramane timp dupa aceea.

HOROSCOP SAGETATOR
Te simti plin de energie, de parca ai intinerit peste noapte, dar aceasta stare de bine si de lejeritate vine din interiorul tau.

Ai reusit sa te debarasezi de o mentalitate care nu-ti face bine, de griji si temeri, de nesiguranta si stres, si descoperi dintr-o data ca, scotand aceste aspecte din minte si din vocabular, viata e de-a dreptul luminoasa si frumoasa!

E exact atitudinea potrivita pentru a te simti din nou liber sa faci ce vrei, ca atare cauta o cale, poate chiar cu conotatii spirituale, care sa declanseze aceasta schimbare de optica. Mediteaza, retrage-te in forul tau interior si roaga-te, punandu-te pe tine insuti in centrul luminii!

HOROSCOP CAPRICORN
Nu esti in apele tale, se vede ca te macina o problema, dar pe care preferi sa o tii, deocamdata, doar pentru tine. Ti-e teama ca o eventuala destainuire ar spune despre tine mai mult decat ai dori, si anume ca ai si tu slabiciunile tale, ca ai si tu punctele tale nevralgice de care altii se pot folosi.

Taci si rezolva-ti problema de unul singur, pentru ca nu ai in jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotriva: daca te uiti un pic in preajma ta, gasesti oameni si mai tristi, si mai impovarati de griji, si impreuna ati forma un cor al plangerii.

HOROSCOP VARSATOR
Se termina brusc o sursa de venit pe care te-ai bazat o perioada. Bugetul tau poate suferi un hop abrupt, de parca ieri aveai suficient cat sa te simti in siguranta, iar azi te trezesti in fata unui portofel gol!

Posibil ca la originea acestei situatii sa se afle si unele decizii gresite pe care le-ai luat de curand cu privire la banii personali, cheltuind in nestire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atat de util pe cat credeai.

Fii mai drastic in cheltuieli, renunta la unele cumparaturi daca nu sunt necesare in acest moment, pentru ca esti gata sa faci o noua prostie financiara!

HOROSCOP PESTI
Petrece ziua de azi in compania persoanei iubite, pentru ca atmosfera este prielnica apropierii, romantismului, tandretii, acelor gesturi placute pe care amandoi le asteptati unul de la altul. Fii mai generos in semne de afectiune, pentru ca, la tot ceea ce ai tu de oferit, s-ar putea sa primesti dublu in schimb!

Daca abia azi apare cineva in cale, profita de clipele minunate de care ai parte, pentru ca ele pot fi startul unei noi iubiri. Fa un pas inainte spre cel care ti-a furat inima, da-i un telefon, stabileste o intalnire sau un plan comun, pentru ca ziua e norocoasa in iubire!