Horoscop 26 August 2015: Peştii pot fi uşor influenţaţi

Horoscop Miercuri 26 August 2015. Peștii pot cădea sub influența unor oameni care vor să-i  domine, iar Berbecii își arată talentele, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
25 aug. 2015, 12:22
Horoscop 26 August 2015: Peştii pot fi uşor influenţaţi

Horoscop 26 August Berbec

Astăzi este o zi potrivită pentru a vă demonstra talentele, așa că nu stați în umbră și arătați ce puteți. Dacă sunteți un artist sau o apariție publică veți depăși cu ușurință anxietatea și norocul va fi cu dvs. Nu îi neglijați pe cei dragi și acordați-le sprijinul și atenția pe care o merită.

Horoscop 26 August Taur

Dacă aveți o problemă de familie sau un conflict cu partenerul dumneavoastră, acum este momentul să ajungeți la o înțelegere. Spuneți ceea ce vreți și ce aveți nevoie – sinceritatea ar putea fi cheia pentru a schimba situația.
 
Horoscop 26 August Gemeni

Gemenii participă la multe întâlniri și fac impresii. Încercați să vă concentrați asupra sarcinilor curente și să țineți pasul cu activitatea. Întâlnirile cu prietenii vor fi foarte plăcute și utile, așa că nu refuzați o invitație, mai ales dacă aveți nevoie să vă relaxați.
 
Horoscop 26 August Rac

Astăzi căutați potențiale oportunități de muncă pentru dezvoltare sau să obțineți venituri suplimentare. Dacă aveți datorii vechi, acum este momentul pentru a scăpa de ele. Unii dintre dvs veți alege să fiți singuri pentru a vă pune în ordine ideile.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.