Horoscop 26 august 2015: Berbecii sunt cu adevărat fericiţi

Horoscop 26 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele.

RomaniaTV.net
25 aug. 2015, 20:05
Horoscop 26 august 2015: Berbecii sunt cu adevărat fericiţi

Horoscop 26 august 2015 – Berbec

Viata de cuplu este motiv de implinire pentru tine, deoarece partenerul te rasfata cu gesturi de afectiune, copiii te inconjoara cu maxima iubire si tu, la randul tau, daruiesti tot ce ai mai bun in suflet doar pentru a-i vedea pe ei fericiti. Vestile bune curg din toate partile, poate chiar apare si un prilej de sarbatoare in familie, cum ar fi o logodna, un botez sau alte evenimente care te aseaza pe tine in centrul atentiei si te incanta cu tot ce poate fi mai bun de la cei care tin cu adevarat la tine. Azi poti spune cu mana pe inima ca esti fericit!

Horoscop 26 august 2015 – Taur

Parca ai fi prins intr-un angrenaj perfect in care toate merg ca unse, dupa un program bine stabilit. Nici nu-ti vine a crede cat de bine te adaptezi conditiilor date, totul e in sincronizare perfecta cu tine si nu te abati nici un pas de la calea data. Nimic nu pare sa se desfasoare la intamplare, ci dupa un plan foarte bine scris dinainte, pe date, pe ore, pe cifre, si iti convine situatia. Mai rar reusesti sa fii atat de eficient si sa respecti intocmai fiecare detaliu. Esti de parere ca exista timpul potrivit pentru toate, iar acum vezi cu ochii tai ca asa este: a venit timpul pentru ca acel lucru programat cu minutiozitate sa se desfasoare ca dupa sablon!

Horoscop 26 august 2015 – Gemeni

Este ziua ta de succes, pentru ca detii toate resursele care te pot propulsa direct la telul tau cel mai mare. Gasesti oamenii care te pot ajuta, de la care ai multe de invatat sau care te pot indruma spre scopul cel mare. Primesti vesti care te pun intr-o lumina speciala, incat nu ar fi de mirare sa ti se faca unele din cele mai promitatoare oferte: de lansare, de afirmare, de preluare a unei functii de conducere. Teluri pe care doar le-ai visat inainte si pentru care te simteai pregatit pot fi atinse acum pentru ca iti pui in joc tot bagajul de calitati de care dispui.

Horoscop 26 august 2015 – Rac

Mare atentie azi, pentru ca trece prin calea ta un pericol ce poate lasa urme asupra starii tale psihice. Ca dai piept cu gesturile negative ale unui rival care se baga neinvitat in treburile tale, ca auzi vesti proaste legate de viata de cuplu sau descoperi efectele nedorite ale interventiei nefaste ale unor oameni in care ai avut incredere, prima reactie este aceea de abandon, suferind in sinea ta. Dupa ce va trece primul soc, vei incepe sa intelegi mai bine ce s-a intamplat si sa iei masuri drastice pentru a nu mai lasa pe altii vreodata sa faca la fel!

Horoscop 26 august 2015 – Leu

Renunta pentru o zi la orice grija si la orice frica, si comporta-te ca un copil liber, care nu stie nici ce probleme exista pe lume, nici ce-i aduce viitorul. El doar de bucura de gustul dulce al bomboanelor si de jucariile sale cu o atitudine naiv de optimista, dar care se va dovedi a fi potrivita si in cazul tau. Fii convins ca si in cele mai tensionate momente cineva are grija de tine, te protejeaza, te sustine, fie ca vezi concret sau nu acel ajutor minunat, deci bazeaza-te pe asta si zambeste larg! Stiind ca cineva te iubeste orice ar fi, nu-i asa ca deja ai abandonat toate grijile?

Horoscop 26 august 2015 – Fecioara

Daca toata lumea cu care discuti azi iti da cam acelasi sfat, ar fi bine sa tii cont de el. Da, poate tu vrei sa te opui curentului si sa faci totul de-a-ndoaselea, dar de data asta chiar e mai bine sa asculti opinia colectiva. Semn ca ceilalti au trecut si ei prin situatii similare celei cu care te confrunti acum si au procedat intr-un mod care s-a dovedit a fi eficient. Daca tu ai incerca sa faci totul invers decat iti spune majoritatea, nu ar fi decat un consum inutil de timp si de energie, pentru ca, odata si-odata, tot la vorba lor vei ajunge. Nu te incapatana sa faci ceva impotriva tuturor!

Citeste mai mult pe Revista Teo.