HOROSCOP 26 DECEMBRIE. Ce ţi-au rezervat astrele pentru a doua zi de Crăciun

HOROSCOP 26 DECEMBRIE. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru a doua zi de Crăciun.

RomaniaTV.net
25 dec. 2014, 19:48
HOROSCOP 26 DECEMBRIE. Ce ţi-au rezervat astrele pentru a doua zi de Crăciun

BERBEC

Dupa agitatia din ultimele zile, ai timp sa te ocupi de chestiunile sufletesti si de a fi alaturi de cele mai apropiate persoane. Fii deschis sa vorbesti despre sentimentele tale si dispus sa treci cu vederea lucruri din trecut. Intuitia nu te insala, dar o doza de prea mare de idealism se poate transforma usor in frustrare.

TAUR

Daca exista prieteni care nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor tale, astazi este un moment potrivit sa te impaci cu acestia. Cauta compania celor mai apropiati tie, iar daca poti, ajuta-i pe cei in nevoie. Fii cumpatat cand visezi la realizarea planurilor tale.

GEMENI

Flerul tau financiar se confirma zilele acestea, insa va trebui sa integrezi atat tendintele tale idealiste in ceea ce priveste evolutia in zona socio-profesionala, cat si posibile obstacole in relatiile cu partenerii de afaceri.

RAC

Aplecarea catre activitati cu caracter spiritual ar trebui sa iti confere o stare de liniste si de evadare din atmosfera cotidiana. N-ar strica sa iei totusi si o mica pauza de la responsabilitatile profesionale, fara a te simti vinovat deloc. Este un rastimp potrivit pentru a sta de vorba cu partenerul de viata, a-i asculta pasurile si a-i oferi sustinerea de care poate are acum nevoie.

LEU

Poti experimenta o senzitivitate emotionala crescuta, care uneori ar trebui gestionata cu prudenta daca nu doresti sa te trezesti frustrat sau dezamagit. Accepta oamenii asa cum sunt in realitate, fara a-ti seta asteptari nerealiste. Ai ocazia sa fii in contact profund cu sentimentele tale si sa lasi in urma anumite angoase, astfel obtinand un stil de viata mai armonios.

FECIOARA

Nu te poti concentra pe toate responsabilitatile familiale, dar ai totusi parte de o atmosfera armonioasa atat in relatia cu partenerul de viata, cat si cu copiii. Oricare ar fi realitatea, ai tendinta de a vedea doar partile bune, deci de a fi mai putin exigent cu cei dragi.

BALANTA

Este o zi potrivita pentru a acorda atentie necesitatilor fizice, dar mai ales sufletesti pentru atingerea cu usurinta a starii de bine. Singur sau, si mai bine, alaturi de cei din familie, ar fi indicat sa-ti faci un program intr-o atmosfera relaxanta. Nu te complica cu activitati de rutina sau legate de serviciu decat daca acestea au o tema creativ-artistica.

SCORPION

Un oarecare nerealism planeaza asupra actiunilor speculative financiare si nu sunt excluse anumite frustari. Totusi, idealismul romantic este cel care te poate ispiti cu cele mai neverosimile scenarii. Indicat ar fi sa nu iei nimic in serios si sa te relaxezi in compania placuta a copiiilor sau a unor rude apropiate. Si, fiindca simtul artistic este potentat, ai putea sa-l exprimi cu mare usurinta.

SAGETATOR

Oricat de innegurate ti-ar putea fi uneori gandurile, nu uita ca in sanul familiei este locul ideal in care poti gasi echilibru si sustinere emotionala. Ai ocazia sa realizezi ca cei dragi sunt adevarata valoare din viata ta, asa ca ar fi ideal sa petreci cat mai mult timp impreuna cu ei. Fii acolo sa asculti, sa-i ajuti si poate sa-i ierti, acum fiindu-ti mai usor sa te impaci cu trecutul.

CAPRICORN

Intalnirea cu rudele apropiate poate fi astazi un moment plin de emotie dar si un bun motiv pentru a trece mai usor peste anumite angoase sau sentimente de neincredere. Nu te feri sa-ti arati latura ta plina de sensibilitate si compasiune, oferind un sfat bun sau o vorba de alinare celor din jur. Este indicat sa nu-ti incarci programul cu prea multe activitati, ci doar cu cele ce sunt pe placul sufletului tau.

VARSATOR

Este posibil sa ai o imagine cel putin deformata, pe alocuri negativista, atat asupra propriilor resurse interioare, cat si asupra materializarii unor planuri de viitor. Cum de obicei stii sa-ti accesezi cu usurinta abilitatile intuitive, atata timp cat nu ai vise de-a dreptul utopice, poti gasi in final solutiile potrivite. Ai grija la cat cheltuiesti, fiindca vei dori sa ajuti toata lumea din jur.

PESTI

Natura ta senzitiva, empatica se poate observa astazi cu usurinta, fiind cel mai usor de impresionat de catre cei aflati in nevoie dar si primul care ofera ajutor. Atata timp cat nu exista chestiuni presante la serviciu sau alte treburi importante, o zi in care sa evadezi in propriile tale taramuri imaginative, este tot ce ai nevoie. Insa, nu te astepta ca oamenii sau planurile tale sa ramana perfecte la revenirea la realitate.