Horoscop 26 februarie 2017. Norocul, la tot pasul pentru Lei. Vezi ce rezervă astrele celorlalte zodii

Fecioarele sunt inconjurate de o serie de figuri feminine care au ceva de spus. Ce patesc in aceasta zi acesti nativi?

RomaniaTV.net
25 feb. 2017, 10:45
Horoscop 26 februarie 2017. Norocul, la tot pasul pentru Lei. Vezi ce rezervă astrele celorlalte zodii

Berbec – Horoscop 26 februarie 2017

Se vede ca esti obosit, pentru ca practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita catusi de putin. Ai nevoie de somn, de liniste, de odihna, vrei sa stai pe acasa fara sa te bata nimeni la cap, dar crezi ca ai parte de asa ceva? Exact cand ti-e lumea mai draga, apar tot felul de situatii zgomotoase si iritante ce te deconecteaza de la sursa ta de relaxare. Si azi mai ai de muncit, si azi mai ai de depus eforturi pentru diverse activitati de week-end, dar nu cracnesti. Ti le asumi cu responsabilitate si faci tot posibilul sa te achiti cat mai repede de sarcini.

Taur Horoscop 26 februarie 2017

Nu te astepta ca toata lumea sa te sustina in marele pas pe care esti gata sa-l faci, pentru ca unii sunt suspiciosi sau tematori din fire si nu au curajul tau de a porni la acest drum complicat. Tu detii toate resursele necesare pentru un succes deplin, doar anturajul e cel care te mai poate trage inapoi, pentru ca vede numai piedici sau riscuri la tot pasul. Nu-ti compara puterile cu ale celor care iti poarta de grija, motivat sau nu. Anturajul nu e cel mai potrivit pentru telurile tale actuale, deoarece unii spun mereu ca nu se poate, ca nu ajungi astfel nicaieri, ca sacrificiile sunt prea mari. Nu-i asculta, tu mergi pe calea ta cu fermitate, pentru ca fiecare e aici cu norocul lui!

Gemeni Horoscop 26 februarie 2017

Daca intuitia iti spune ca cineva din grupul in care te afli are ceva de ascuns, ar fi bine sa-l descoperi inainte de a te induce in eroare! Fii foarte exigent atunci cand accepti sfaturi de la cei din jurul tau, pentru ca s-ar putea sa asculti niste informatii gresite, poate chiar rau intentionate, transmise de un fals prieten. Urmareste ceva si primul pas e sa te trimita pe o pista gresita prin datele pe care ti le pune la dispozitie. Daca lucrezi intr-un anturaj mai numeros, ia in serios doar acele informatii care se confirma din mai multe surse, semn ca sunt verificate si acceptate de mai multa lume.

Rac Horoscop 26 februarie 2017

Nu ai prea multe motive de veselie astazi, de parca, la tot pasul, apar numai obstacole in planurile tale. Parca nu te mai intelegi cu nimeni, si cand vezi cat de agresivi sunt unii fata de tine, preferi sa te retragi in carapacea ta, nevazut de nimeni, poate-poate asa scapi de reactiile pe care nu le meriti. Izolandu-te in spatele unei masti de indiferenta si raceala doar ca sa te protejezi de reactiile negative ale celor care sunt irascibili si rautaciosi, ai putea respinge si gesturi frumoase, care totusi exista in jurul tau. Dar ascuns in spatele acestei platose protectoare, nici acestea nu mai ajung la tine, pentru ca nu lasi pe nimeni sa se apropie.

Citeşte mai mult aici