Horoscop 26 februarie – 4 martie 2018. Schimbări pe toate planurile: carieră, dragoste, sănătate. Dragobetele aduce o poveste de iubire

Săptămâna 26 februarie - 4 martie se anunță a fi una plină de evenimente, schimbări, avertismente pe toate planurile: în cuplu, în carieră, în plan financiar. Ce spun specialiștii pentru fiecare zodie în parte aflați din horsocopul pentru săptămâna 26 februarie - 4 martie 2018.

25 feb. 2018, 06:51
Horoscop 26 februarie – 4 martie 2018. Schimbări pe toate planurile: carieră, dragoste, sănătate. Dragobetele aduce o poveste de iubire

ZODIA BERBEC

Se anunță o săptămână în care nivelul tău de energie este la cote minime. Iar asta nu este prea bine, căci ai putea avea parte de o săptămână solicitantă la locul de muncă. Atenția la detalii ar trebui să se numere și ea printre trăsăturile de care dai dovadă zilele acestea la serviciu. Sâmbătă și duminică, Luna traznitează casa cuplului, ceea ce înseamnă că momentele petrecute alături de partener v-ar putea închega și mai mult relația.

ZODIA TAUR

În loc să cedezi ispitelor culinare, ori să lâncezești după serviciu în fața televizorului, mai bine ai opta pentru o ședință de masaj sau aromaterapie chiar la domiciliu. Ți-ar prinde bine să-ți oferi un astfel de tratament special. Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa comunicării și a deplasărilor pe distanțe scurte. Pentru cei care nu au o relație de cuplu în acest moment, săptămâna săptămâna 26 februarie – 4 martie este favorabilă începerii unei noi povești de iubire.

ZODIA GEMENI

Ar trebui rezolvate unele chestiuni spinoase din relația ta cu familia de origine pentru ca evoluția și sănătatea ta emoțională, respectiv mentală să nu mai aibă de suferit. De dorit ar fi deci să închei unele capitole mai puțin plăcute și să faci loc unuia nou și promițător. Dacă nu vrei să-ți atragi avertismente din partea șefilor sau chiar sancțiuni, ar fi cazul să lași eventualele probleme personale acasă și să te concentrezi pe sarcinile tale.

ZODIA RAC

În săptămâna 26 februarie – 4 martie vei avea parte se remarci destul de acide din partea apropiaților, însă caută să vezi partea plină a paharului și să te conformezi opiniilor lor. Se prefigurează o săptămână în care s-ar preta ca la serviciu să mizezi pe abilitățile tale sociale. Cineva drag cu care nu ai menținut un contact stabil ar putea căuta să reînnodați legăturile.

ZODIA LEU

Unele evenimente care-i au drept protagoniști pe părinții tăi ar putea tulbura apele în care te scalzi în prima parte a săptămânii. Se pot ivi, săptămâna aceasta, oportunități de câștig demne de luat în seamă, dar și cheltuieli pe măsură. Acum este momentul să ieși la cafea cu cineva. Îți va face bine.

ZODIA FECIOARĂ

Ești cu energia pe cote de avarie, neștiind cum anume să faci să nu-ți disipezi forțele în toate direcțiile. Ia o pauză când simți nevoia, adună-te și abia apoi acționează. Doar așa te asiguri că nu-ți irosești energia și o direcționezi unde este mai mare nevoie de ea. În ceea ce privește relația de cuplu, te așteaptă o săptămână în care ai putea înghiți ceva mai anevoios faptul că jumătății tale îi lipsește simțul practic. Poate n-ar strica să înveți de la ea să lași natura să-și urmeze cursul uneori. În definitiv, vă puteți ajuta unul pe altul să evoluați într-o direcție prielnică vouă și relației voastre.

ZODIA BALANȚĂ

Se prefigurează o săptămână în care te mulțumesc destul de puține lucruri la propria persoană ori la cei de lângă tine. Poate n-ar strica să cobori ștacheta și caută să fii ceva mai înțelegător. La serviciu urmează o perioadă destul de aglomerată. Acum e momentul să te concentrezi pe viața socială și amoroasă.

ZODIA SCORPION

Universul tău interior s-ar putea destabiliza pe parcursul acestor zile. Motivul ar putea fi unul de natură sentimentală sau doar te-a necăjit unul din apropiații tăi. Oricare ar fi situația, caută să nu dramatizezi lucrurile și să le privești dintr-o perspectivă neutră, obiectivă. Prietenii ar putea juca un rol important săptămâna aceasta. Fie ești acceptată oficial într-un anturaj, fie ei tu decizia de a include unele persoane noi în cercul de amici pe care-l frecventezi deja. Oricare ar fi scenariul, important este să nu-ți neglijezi partenerul și copiii.

ZODIA SĂGETĂTOR

Se recomandă să nu abordezi chestiuni spinoase în discuțiile cu cei din jur. Înveselește-te, fă ceva care-ți place. Serviciul, dar mai ales ascensiunea profesională, te-ar putea preocupa destul de mult săptămâna aceasta. Din acest motiv, familia ți-ar putea duce dorul și se va simți neglijată pentru că ești absorbit de carieră. Încearcă să-ți împarți timpul echitabil între cele două domenii.

ZODIA CAPRICORN

A venit momentul să aduci unele ajustări sistemului tău de valori, principii și credințe. Poate că unele evenimente care s-au întâmplat recent ți-au schimbat puțin perspectiva asupra vieții și a lumii și ar fi cazul să adaugi lecțiile de viață cu care te-ai ales în crezul tău personal. Este posibil ca unele persoane dragi mutate într-o altă localitate sau chiar altă țară să te caute, chiar dacă nu ați menținut un contact stabil.

ZODIA VĂRSĂTOR

Urmează o serie de evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să-ți vină să restructurezi din temelii anumite sectoare de viață, îndeosebi la capitolul sentimental care, de la o vreme încoace, a scârțâit mult. Comunicarea și organizarea sunt esențiale în această săptămână. Este nevoie de muncă multă să menții flacăra iubirii la fel ca atunci când ți-ai cunoscut partenerul de viață. Dar nu-i imposibil.

ZODIA PEȘTI

Interacțiunile cu ceilalți pot presupune mai multă energie și răbdare decât poți pune tu la bătaie săptămâna aceasta, deci dacă-ți dorești liniște-n gânduri ar fi cazul să rărești ieșirile zilele acestea. Acordă-ți momente ție. Luna Plină de vineri poate face ca cicăleala partenerului și lipsa sa de sensibilitate să-ți cadă mai greu decât de obicei. Atâta timp cât funcționați ca o echipă, nimic nu vă poate opri.

Sursa: astrodex.ro