HOROSCOP 26 IULIE 2014: Ce v-au rezervat astrele sâmbătă

HOROSCOP 26 IULIE 2014. RomaniaTV.net îţi prezintă care sunt previziunile astrelor pentru fiecare zodie: HOROSCOP 2014. Mai jos afli cum va fi ziua de 26 iulie 2014 pentru fiecare zodie, conform eastrolog.ro.

RomaniaTV.net
25 iul. 2014, 14:08
HOROSCOP 26 IULIE 2014: Ce v-au rezervat astrele sâmbătă

HOROSCOP 26 iulie 2014 Berbec:  Ar fi bine sa va exprimati clar ideile, pentru ca persoana iubita ar putea sa va interpreteze gresit dorinta de a fi mai liber. Va recomandam sa evitati speculatiile, intrucat intuitia va poate insela.

HOROSCOP 26 iulie 2014 Taur: Dimineata aveti dificultati de comunicare, care va pot afecta relatiile pe plan social. Se pare ca resimtiti oboseala acumulata in ultimele zile. Ar fi cazul sa va odihniti mai mult. Nu pierdeti ocazia sa mergeti in vizita la rude, impreuna cu persoana iubita!

HOROSCOP 26 iulie 2014 Gemeni:  S-ar putea ca relatiile sentimentale sa aiba de suferit din cauza unor neintelegeri de moment. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati o cearta. Sfaturile unui barbat va ajuta sa depasiti mai usor momentele tensionate.

HOROSCOP 26 iulie 2014 Rac: S-ar putea sa aflati ca ati pierdut banii investiti intr-o afacere in care v-ati pus mari sperante. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc, pentru ca astazi nu prea aveti sanse. Temperati-va impulsivitatea si evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie mai in varsta din familie! Spre seara primiti musafiri din alta localitate, care va dau o veste buna.

HOROSCOP 26 iulie 2014 Leu: S-ar putea sa pierdeti bani intr-o calatorie in interes personal. In schimb, primiti o propunere de colaborare. Nu va grabiti sa acceptati! Ganditi-va la timpul liber de care dispuneti! Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de viata.

HOROSCOP 26 iulie 2014 Fecioara:  Dimineata sunteti nehotarat si reusiti sa ii derutati si pe cei din jur. Nu mai multe treburi deodata, pentru ca riscati sa nu le terminati la timp si chiar sa pierdeti bani! Dupa-amiaza, scapati de starea de confuzie si va simtiti excelent in mijlocul familiei.

HOROSCOP 26 iulie 2014 Balanţa:  Sunteti hotarat sa va ocupati mai mult de problemele casnice. Dimineata aveti ocazia sa cumparati o casa la un pret bun sau sa faceti un schimb avantajos. Partenerul de viata va sustine. Va sfatuim sa va ascultati intuitia si sa evitati orice fel de speculatii.

HOROSCOP 26 iulie 2014 Scorpion:  Daca reusiti sa va temperati spiritul critic, este posibil sa castigati bani frumosi. Va recomandam sa fiti atent cum discutati cu partenerul de viata si cu persoanele mai in varsta, ca sa nu declansati o cearta. Un prieten de familie care va viziteaza dupa-amiaza, va aduce un cadou surpriza.

HOROSCOP 26 iulie 2014 Sagetator: Sunteti hotarat sa demarati o afacere la care va ganditi de multa vreme. Nu va lipsesc nici banii, nici ideile. Dupa-amiaza va intalniti cu prietenii. S-ar putea ca familia sa va reproseze ca o neglijati. Va recomandam sa dati dovada de mai multa diplomatie, mai ales in relatiile cu persoana iubita.

HOROSCOP 26 iulie 2014 Capricorn: Sunteti impulsiv si aveti tendinta de a-i jigni pe cei din jur. Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere la care partenerul de viata nu este de acord sa mergeti. Va sfatuim sa nu va ganditi doar la satisfactiile personale. Nu este exclus sa aveti discutii, pentru ca vreti sa faceti numai ce va convine.

HOROSCOP 26 iulie 2014 Varsator: S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu va intereseaza problemele de familie. Cu rabdare sitact, puteti evita o cearta. In privinta afacerilor, ar fi bine sa fiti mai prudent. S-ar putea sa va loviti de probleme juridice.

HOROSCOP 26 iulie 2014 Pesti:  Se pare ca nu mai plecati intr-o calatorie, din cauza neintelegerilor cu partenerul de viata. Chiar daca sunteti convins ca aveti dreptate, aveti grija sa evitati un scandal! Se pare ca sunteti obosit si indispus. Ar fi bine sa va limitati la activitati casnice, de rutina.

Horoscop furnizat de: eastrolog.ro