Horoscop 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu: O săptămână marcată de tensiuni, negocieri eşuate, de orgolii exacerbate

Horoscop săptămânal 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu. Astrele au pregătit o săptămână plină de provocări. 6 zodii sunt vizate în mod special!

26 iun. 2017, 04:08
Horoscop 26 iunie – 2 iulie 2017 Oana Hanganu: O săptămână marcată de tensiuni, negocieri eşuate, de orgolii exacerbate

Berbecii au multe probleme de familie pe cap, dar pot să le rezolve. Taurii ar trebui să pună iubirea pe primul loc! Venus se află, încă, în zodia lor.

Gemenii stau bine cu banii și pot pune la cale afaceri noi cu prieteni vechi. Racii au multe oportunități financiare și sentimentale. Intuiția îi ajută să aleagă.

Leii au mai mult de câștigat dacă sunt discreți și nu vorbesc despre planurile lor. Fecioarele prea critice se ceartă cu prietenii. Cele îndrăgostite cumpără daruri scumpe.

Balanțele primesc oferte surpriză. Să nu le rateze cu nehotărârea lor! Scorpionii pot renegocia aspecte financiare de care nu sunt mulțumiți.

Săgetătorii primesc daruri și vești bune despre finanțele partenerului. Capricornii au parte de schimbări în parteneriate sau în structura familiei.

Vărsătorii își schimbă stilul de viață. În carieră, sunt favorizați de astre. Peștii se lasă duși de val și sunt tentați „să sară” etapele în relațiile de iubire