Horoscop 26 mai 2015: Schimbările sunt necesare şi binevenite

Horoscop 26 mai 2015. Vezi ce îți rezervă astrele.

25 mai 2015, 10:24
Horoscop 26 mai 2015: Schimbările sunt necesare şi binevenite

Horoscop 26 mai 2015 – Berbec

Te bate gandul sa faci o schimbare majora in viata ta, cum ar fi o mutare intr-o alta locuinta, o schimbare de domiciliu sau de serviciu, sau doar o extindere a orizonturilor tale printr-o actiune ce te ajuta sa cresti, sa evoluezi, sa te dezvolti, sa urci mai sus spre scopurile tale. Excelenta idee, pune-o in aplicare si asteapta cu rabdare sa dea roade. Primul pas e mai greu, care implica acea decizie curajoasa in fata careia esti chiar acum, dar ceva te face sa te temi, deocamdata. Nu ai de ce, detii toate resursele potrivite pentru acest pas, si informatia potrivita, si starea adecvata unei schimbari de directie, deci… ce mai astepti?

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Horoscop 26 mai 2015 – Taur

Nu te mai gandi la pasii parcursi pana aici, la cat de greu ti-a fost inainte, ci conteaza ca nivelul la care esti acum e unul stabil, clar, bine definit, care nu-ti mai inspira nicio indoiala. Ai acum motive sa spui lumii ce ai realizat, pentru ca te simti in siguranta si nimic nu te face sa te temi ca ceva s-ar mai putea schimba. Ai un puternic sentiment de securitate, ce te face sa te relaxezi un pic, sa cobori scutul protector pe care ti l-ai ridicat in jurul tau si sa incepi sa spui lumii ce ai realizat, pentru ca ai cu ce te lauda! Din teama sau din superstitie, preferi sa ajungi mai intai acolo inainte de a spune unde si cum!

Horoscop 26 mai 2015 – Gemeni

Esti la capatul unei calatorii simbolice, pentru care ai depus mari eforturi, dar ai motive de mandrie personala pentru tot ce ai realizat pe parcurs. E vremea sa pui punct unei etape, indiferent cat de dificila a fost, caci acum conteaza doar faptul ca ai reusit sa duci totul la capat cu brio. Da, cu munca, da cu hopuri, da cu lectii invatate, dar iata ca nivelul la care ai ajuns iti inspira bucurie deplina si un puternic sentiment de eliberare. Inchizi usa spre tot ce ai patimit inainte, si conteaza doar sentimentul de fericire ca s-a terminat, semn ca niciodata nu trebuie sa spui nu se poate. Iata ca se poate!

Horoscop 26 mai 2015 – Rac

Nu te crampona doar de ideile preconcepute pe care le duci dupa tine de multa vreme si care au devenit principii ferme de viata. Totul se poate schimba, chiar si conceptiile invechite, chiar si ideile fixe, ca atare fii mai maleabil atunci cand auzi idei noi. Chiar daca pe moment esti tentat sa le respingi, dupa o vreme vei ajunge la concluzia ca sunt mult mai bune si ar merita puse in aplicare. E nevoie de o revizuire rapida a unor planuri pe care le-ai cladit pana aici sau o analiza retrospectiva a unor pasi parcursi, pentru ca sigur exista si o alta perspectiva, care se contureaza azi din ce in ce mai clar la orizont. Credeai ca nu se poate altfel? Ba da, si azi vine si dovada!

Horoscop 26 mai 2015 – Leu

Tu, singur, poti duce la indeplinire un proiect care a ajuns intr-un punct sensibil. Nu astepta de la altii solutii, cand totul sta doar in puterea ta de a-ti aduna fortele, de a te concentra asupra telului propus, de a-ti impune punctul de vedere cu mai mult curaj. Nu altii iti pot spune tie ce e de facut, ci totul sta numai in puterea ta. Ai calitati de lider, stii ce vrei, poti sa atingi ce doresti, deci trebuie doar sa depasesti slabiciunea care te-a cuprins pe moment si sa astepti momentul potrivit pentru a actiona. Da, poate nici nu dormi noaptea de ingrijorare si stres, dar din insomniile tale se nasc si solutiile curajoase!

Horoscop 26 mai 2015 – Fecioara

Ai motive sa respiri usurat ca greul a trecut, pentru ca ai ajuns la capatul unei actiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linisteste, pare mult mai usor, si te bucuri de senzatia de eliberare care te cuprinde. Ei, nu te culca pe laurii victoriei, inca, pentru ca se mai pot ivi unele urmari din vremurile complicate, dar partea cea mai complicata se pare ca s-a terminat. Revino-ti dupa tot ce ai acumulat in ultima perioada, pentru ca grijile care te-au coplesit au avut un efect toxic asupra ta, si acum, ca vezi din nou soarele deasupra capului, incepi sa te simti din nou bine.

Citeşte şi Horoscop: Pentru ce motive îşi părăsesc bărbaţii iubitele, în funcţie de zodia lor

Horoscop 26 mai 2015 – Balanta

Nu te astepta ca cele mai bune vesti sa vina la tine ambalate intr-o hartie sclipitoare si cu fundita, pentru ca uneori vin in cea mai bruta si neatractiva forma. Nu subestima lucrurile, totusi! Daca ceva nu arata asa cum ai sperat si, la prima vedere, pare mai degraba o veste proasta, mai asteapta o vreme sa se sedimenteze apele tulburi. S-ar putea sa descoperi ca acel punct fragil era de fapt startul spre o rezolvare mult mai buna, spre o etapa mult mai fericita, ca atare nu reactiona agresiv sau negativ la un hop. Ai putintica rabdare sa se limpezeasca informatia in mintea ta si ai sa vezi ce buna e calea aceea!

Citeste mai mult in Revista TEO.