Horoscop 26 mai 2016: Cele mai importante previziuni astrolgice pentru ziua de joi

Află cele mai importante previziuni astrologice ale zilei de joi, 26 mai 2016.

RomaniaTV.net
25 mai 2016, 13:22
Horoscop 26 mai 2016: Cele mai importante previziuni astrolgice pentru ziua de joi

Berbec

Nu pleca urechea la criticile rautacioase ale celor din jur, pentru ca ei nu au cum sa-ti inteleaga planurile. Important e sa crezi tu cu tarie in ele si sa nu te lasi oprit din elan de astfel de oameni pusi mereu pe comentarii malitioase.

Unii nu fac altceva decat sa taie aripile celor care au curaj sa viseze, de aceea trebuie sa te inarmezi cu mult curaj si optimism, pentru a trece peste piedicile puse de cei care nu sunt in stare de nimic altceva decat sa strice visele altora.

Citeşte şi  Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 23-29 mai 2016

Taur

Iubirea e sursa ta de emotii maxime, dar e greu de spus daca e vorba de bucurie sau de tristete, de parca ai parte de ambele fete ale monedei din acelasi loc. Persoana iubita te face si cel mai fericit, dar si cel mai nesigur, pentru ca astepti ceva de la ea si nu mai vine.

O vorba anume, un raspuns necesar, o decizie capitala, dar ea tace si te tine ca pe jar in asteptare. Ar fi bine sa-ti iei inima in dinti si sa declansezi tu o discutie sincera, cu cartile pe masa, pentru ca starea aceasta incerta te doboara! Intreaba pe sleau si accepta raspunsul oricare ar fi.

Citeste previziunile complete pe Huff.ro