HOROSCOP 26 MAI 2017: Conjuncţia Luna-Marte aduce schimbări neplăcute

HOROSCOP 26 MAI 2017: Conjunctia Luna-Marte favorizeaza schimbarile bruste si neplacute si escaladarea unor dispute pornite din nimic. De asemenea, genereaza o stare de nervozitate care poate conduce la accidente de tot felul. Fiti calm si rezervat si evitati discutiile in contradictoriu!

25 mai 2017, 11:13

HOROSCOP 26 MAI 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Trebuie sa fii corect in a aprecia ceea ce ai si ceea ce au altii, ca nu cumva sa ai impresia ca altul a primit mai mult de la viata, si tu nu… Ai si tu imense daruri pe care destinul ti le-a pus in cale, dar poate nu e chiar ceea ce ai fi dorit tu. Adu-ti aminte felul in care ai cerut tu ceva de la viata, nu cumva ai pretins ceva ce nu exista? Nu cumva nici macar nu ai cerut nimic si acum, cand vezi ce ai la dispozitie, spui de fapt ca nu de asta aveai nevoie? Ca viata sa te rasplateasca din belsug, trebuie sa stii sa ceri ceea ce e pentru tine, ca atare analizeaza-ti cu luciditate dorintele si nevoile, si afla de ce ai tu nevoie cu adevarat apoi cere cu incredere deplina ca vei primi exact ce e pentru tine!

HOROSCOP 26 MAI 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti sansa de pace si liniste a unora mai pesimisti din fire care nu au de ce sa se agate. Chiar daca a te dedica lor inseamna a te sacrifica pe tine, o faci cu draga inima, constient ca bucuria lor, energia lor, moralul lor depinde de felul cum te daruiesti tu acestora. Ai un efect inaltator asupra celor tristi, bolnavi, singuri, deci iti vei asuma aceasta sarcina cu un soi de fericire nobila, de parca face parte din misiunea ta divina sa fii altora de ajutor la greu. Emani lumina si caldura ca un semineu aprins in care arde focul, spre care cei reci si insingurati sunt atrasi dintr-o imensa nevoie de protectie si iubire!

HOROSCOP 26 MAI 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Da, e minunat sa ai teluri marete si vise inalte, dar uneori e bine sa te multumesti si cu ceea ce ai, si cu un pic mai putin. Ceea ce ti se ofera azi, desi poate nu e la nivelul cel mai inalt de la care aveai tu sperante, se va dovedi a fi un inlocuitor perfect sau un stimulent pentru ceva ce, momentan, nu poti obtine. Scopul tau e inca departe, dar nu imposibil, important e ca pe parcurs primesti suficiente semnale ca te apropii de el, mici garantii care iti amplifica speranta si increderea. Esti pe drumul cel bun, fii sigur de asta, si bucura-te si de etapa la care esti acum, pentru ca de aici se va cladi deja etajul urmator care te duce cu un pas mai sus catre marele tau scop!

HOROSCOP 26 MAI 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Desi esti un idealist si iti faci planuri mari cu privire la viitor, de data aceasta iti propui sa-ti stabilesti obiective ceva mai mici, dar mai multe. Le iei pe acestea la bani marunti, pas cu pas, si dupa ce le vei atinge, vei putea trece la o alta etapa. Uneori e mai bine sa-ti alegi tinte mai micute, adica sa urci un munte din aproape in aproape, pe carari care urca lin, nu sa-l iei din start pieptis catre cel mai inalt punct. Asa faci si tu acum si descoperi ca e o strategie mult mai buna. Ai bifat un punct din planul tau etapa cu etapa? Perfect, acum poti treci la urmatoarea… si tot asa pana la victoria finala. Minunata organizare, tine-te de ea!

HOROSCOP 26 MAI 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

E o placere sa lucrezi intr-un mediu stimulativ, in care ideile tale sunt imbratisate imediat, in care lumea e de acord cu tine! Azi ai parte de un astfel de anturaj binevoitor, tonic, ce te incurajeaza sa-ti exprimi punctele de vedere si te sustine sa le si pui in aplicare. Primesti de la ei aprobari, confirmari, idei suplimentare, incat ti-e mai mare dragul sa colaborezi cu asemenea oameni. Nu se simte nicio urma de competitie in preajma si cat timp se mentine aceasta atmosfera pozitiva si primitoare, toate lucrurile merg ca pe roate. Inconjoara-te de oameni care te apreciaza daca vrei sa ai o zi de succes si fugi de invidiosi sau critici!

HOROSCOP 26 MAI 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Oamenii pe care ii atragi azi alaturi de tine nu sunt compania cea mai potrivita pentru ce ti-ai propus. Sunt pesimisti, negativisti, neputinciosi, il iau pe nu in brate si se plang intruna, incat asocierea cu ei mai degraba te tine pe loc, decat sa te ajute. Mult mai bine te-ai descurca fara ajutorul lor, pentru ca ai sa vezi ca, in loc sa puna umarul la planul comun, iti iei pe umeri si sarcinile lor, pentru ca vezi ca nu stiu ce sa faca sau nu au curaj sa actioneze. Decat cu asemenea ajutoare care te tin blocat pe loc, mai bine singur. Cu ei sau fara ei, tot atat dureaza, dar macar ajungi acolo unde vrei prin forte proprii si in stilul tau, fara sa muncesti pentru altii!

HOROSCOP 26 MAI 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Esti remarcat in societate pentru ceea ce faci si pentru felul cum arati. Esti inconjurat de multa lume care te lauda si te stimuleaza sa te exprimi liber, pentru ca ai atatea de spus. Orice activitate colectiva, care depinde de unirea fortelor a cel putin trei persoane, va inainta foarte usor spre succes, deoarece totul se desfasoara sub aripa protectoare a norocului. Se pare ca ai avut noroc mai ales pentru faptul ca ai intalnit oamenii adecvati pentru scopurile tale, pentru ca aveti interese comune si aceeasi atitudine spre succes.

HOROSCOP 26 MAI 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Daca te complaci in starea in care esti blocat de la o vreme, ar mai putea dura foarte mult pana lucrurile vor incepe din nou sa se miste, de aceea e nevoie de o initiativa curajoasa si ferma pentru a trece de acest punct critic. Daca nu faci acum ceva ca sa depasesti momentul, lucrurile s-ar mai putea tergiversa o vreme, dar nu mai trebuie sa amani. Oricat de greu ti-ar fi sa iesi dintr-o comoda stare de rutina si pasivitate, prin acest gest curajos vei debloca practic o intreaga serie de evenimente. Acum e momentul sa pornesti!

HOROSCOP 26 MAI 2017 Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ai in fata ta un exemplu de om care a avut incredere in visul sau si a ajuns sa si-l implineasca. Urmeaza si tu indrumarile sale, pentru ca stie ce spune, vorbeste din experienta proprie si iti ofera sfaturi deja verificate, astfel incat nu mai pierzi si tu timp inutil cu experimente esuate pe parcurs, ci mergi exact pe calea cea buna. E ca o reteta de succes ce merita urmata intocmai! Ai multe de invatat de la el, pentru ca ofera o lectie grozava de credinta. Tu nu crezi orbeste in ceva, nici macar in propriile tale vise, or el iti arata cat de usor ajungi acolo unde doresti daca nu te abati de la credintele proprii. Invata sa speri, cultiva-ti credinta!

HOROSCOP 26 MAI 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

De departe vin azi numai vesti bune si semne de simpatie amuzante, dar se iveste sansa de a pleca undeva in alta localitate in compania unui grup de prieteni cu care iti propui o escapada prin imprejurimi. O fuga pana la munte, o iesire prin cluburi sau doar cateva ore la o cafea pana mai tarziu sunt mici evenimente placute ce se potrivesc de minune atmosferei vesele a acestei zile. Daca nimeni nu te invita sa iesi, fii tu cel care mobilizeaza gasca de prieteni, pentru ca fiecare asteapta un semn de la celalalt.

HOROSCOP 26 MAI 2017 Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Accepta, fara sa stai pe ganduri, ajutorul pe care ti-l ofera azi un prieten, pentru ca te scoate dintr-un mare impas. E un sfat folositor, care merita ascultat si pus in practica imediat, pentru ca va rezolva mult mai repede o problema cu care tu iti bati capul de mai multa vreme. Este, de fapt, o reteta deja verificata, caci amicul iti ofera o idee care la el a mers de minune, deci de ce nu ar merge si in cazul tau? Nu te jena sa recunosti ca nu te descurci singur, pentru ca ai suficienti prieteni gata sa iti sara in ajutor, daca-i lasi si, mai ales, daca-i soliciti.

HOROSCOP 26 MAI 2017 Pesti (19 februarie – 20 martie)

Bucura-te de momentele tandre de acasa, pentru ca acolo se petrec cele mai frumoase evenimente! Familia se uneste in jurul unei vesti bune sau unui vis de proportii, si participati cu totii veseli si cu inima deschisa. Pluteste o energie noua, pozitiva peste toti ai casei, de parca un vis comun se naste acum sub ochii vostri. Vorbesti despre viitor alaturi de ceilalti membri ai familiei intr-o nota optimista si tonica, deoarece fiecare contribuie cu ceva la planurile marete. Sunteti cu totii convinsi ca felul in care vizualizati deja aceste planuri, aflate inca undeva in departare, este reteta de succes pentru a ajunge acolo cat mai repede. Visati frumos, visati laolalta!