Horoscop 26 mai 2018. Bani, decizii periculoase şi o dragoste mai veche. Ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscop 26 mai 2018.  Un weekend relaxant te aşteaptă, fie că vrei, fie că nu. Astrele se vor alinia în aşa fel, încât optimismul va fi greu de învins în această sâmbătă, scrie obsertator.tv.    

25 mai 2018, 16:05
Horoscop 26 mai 2018. Bani, decizii periculoase şi o dragoste mai veche. Ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscop 26 mai 2018 pentru Berbec

Berbecul va petrece parţial această sâmbătă cu părinții. Ajutorul moral și sfaturile valoroase ale celor dragi vor acționa asupra dumneavoastră ca un balsam de vindecare pentru o rană deschisă. Veți reveni acasă, liniștit în cele din urmă și veți găsi speranța că toate problemele dvs. vor înceta în curând. Aşa cum tocmai aţi aflat, părinţii au un mod aparte de a reda optimismul copiilor lor, deşi chiar ei au unele probleme destul de mari. 

Horoscop 26 mai 2018 pentru Taur

Taurul pe 26 mai 2018 nu ar trebui să-şi închidă inima în spatele sutelor sale de încuietori. O persoană care ți-a exprimat cu sinceritate sentimentele merită cu adevărat o șansă. Uitați de cicatrici și răni care au rămas în mintea dvs. după încercările anterioare nereușite. Credeţi sincer în dragoste și nu te va dezamăgi. Cel mai bine ar fi dacă în această seară veți spune răspunde afirmativ persoanei care vă îndrăgeşte atât de mult.

Horoscop 26 mai 2018 pentru Gemeni

Gemenii astăzi vor proteja proiectul lor personal de orice interferențe străine, crezând că cineva vă sabotează. Refuzaţi accesul la informaţii chiar şi partenerului dvs..E o direcţie total greşită. Gândiți-vă, poate este mult mai rezonabil să recunoașteți sincer că aveți nevoie de ajutorul unui adevărat profesionist? Poate nu vă pune nimeni beţe în roate, iar toată lumea poate vrea să vă ajute. Încercaţi să fiţi mai deschis din acest punct de vedere şi să acceptaţi şi sfaturile altora.

Horoscop 26 mai 2018 pentru Rac

Racul pe 26 mai 2018 va găsi un defect mic în aspectul lor. Acesta va fi vizibil doar pentru voi, dar veți trăi în continuare cu certitudinea că în spatele dvs. toată lumea vorbește în mod constant despre imperfecțiunea dvs. externă. De aceea nu veți fi în măsură să vă concentrați asupra remedierii acestei probleme. Căutaţi un profesionist pentru a elimina rapid această problemă (un semn de nastere urât, cicatrici mici sau ceva de genul asta). După ce părăsiți sala de procedură, stima de sine vă va reveni.

Horoscop 26 mai 2018 pentru Leu

Este extrem de periculos pentru Leu să se grăbească astăzi atunci când alcătuieşte un buget pentru viitorul apropiat. Înainte de a vă decide, asigurați-vă încă o dată că ați întocmit acest plan în mod corespunzător. Deci, plata facturilor pentru locuințe și servicii de utilitate nu este o problemă pe care o puteți întârzia până mai târziu (datoriile dvs. vor crește doar). Chiar dacă alcătuiesc o sumă importantă, nu o ignoraţi. Scăpaţi de datorii întâi, apoi să vă faceţi planuri ce faceţi cu banii rămaşi, nu invers.

Horoscop 26 mai 2018 pentru Fecioară

Fecioara astăzi va fi capabilă să organizeze un eveniment la scară largă de curățare sau reparații majore. Oricum, din nou, cu atenție în jur, decideți că abia acum casa dvs. este gata să găzduiască un oaspete important. Amintiți-vă că această vizită nu va avea loc imediat, decideți să organizați o mică sărbătoare prietenoasă înainte. Cu siguranta prietenii vă vor mulţumi foarte mult, dar nu-i lasati sa strice decorul casei voastre.

Horoscop 26 mai 2018 pentru Balanţă

Balanța din 26 mai va fi trasă la răspundere pentru păcatul său recent. Jumătatea ta mai bună va pretinde că este foarte ofensată din cauza revenirii târzii de la petrecere, și apoi vă face un scandal mare. Se va relaxa numai după ce vă promiteți că nu se va mai întâmpla. Acesta este doar începutul. Puțin mai târziu veți merge într-un magazin, de unde veţi cumpăra un cadou pentru supărici, să-i mai treacă nervii. Aveţi grijă, totuşi, să nu vă mai lăsaţi atât de expusă.

Horoscop 26 mai 2018 pentru Scorpion

Această zi este una extrem de plăcută pentru Scorpion. O dragoste mai veche vă va contacta subit, cu o rugăminte de ajutor. Se pare că este în altă ţară şi un eveniment neplăcut i s-a întâmplat. Vă grăbiţi să ajutaţi persoana respectivă şi demaraţi toate procedurile pentru un transfer bancar de urgenţă. Din păcate, se pare că totul este o înşelătorie. Un reprezentant al poliţiei vă va contacta să vă spună totul. Fiţi foarte atent.

Horoscop 26 mai 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul astăzi va auzi acuzații de egoism. Mai mult decât atât, aceste acuzații vor avea loc chiar dacă nu vă permiteți o singură manifestare a narcisismului! Partenerul vostru de viață se va trezi pe partea greșită a patului, iar starea lor de spirit va fi foarte încurcată. Luați în considerare această previziune când faceți planurile de sâmbătă. Încă nu ar trebui să faceți cumpărături în comun (în mod special de haine), deoarece partenerul dvs. nemulțumit se va plânge că toți banii familiei vor merge la dumneavoastră.

Mai multe detalii aici