Horoscop 26 noiembrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 26 noiembrie 2015: Citiţi previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

25 nov. 2015, 15:22
Horoscop 26 noiembrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 26 noiembrie 2015 – Berbec

Dragostea este frumoasa si senzuala, asa cum o vezi tu azi, existand un schimb reciproc foarte intim intre voi: de la suflet la suflet. Daca azi cunosti pe cineva nou, atractia va fi spontana si vei descoperi in ochii celuilalt acelasi interes pe care il ai si tu fata de el. Se poate naste o idila de toata frumusetea, daca esti in cautarea iubirii. In cuplurile deja inchegate, declaratiile de dragoste amintesc de vremurile bune ale relatiei. Fii generos in sentimente si exprima-le intr-o forma romantica.

Horoscop 26 noiembrie 2015 – Taur

Esti o fire pragmatica, dar daca iubirea se combina si cu interesul, atunci esti un om fericit. Iubesti si cu sufletul, dar si cu mintea, pentru ca nu ai putea iubi pe cineva fara un sfant in buzunar. Astepti dovezi materiale de iubire si simti si tu, la randul tau, sa faci gesturi de generozitate din iubire, ca sa-i demonstrezi celuilalt cat de mult tii la el. Relatia voastra evolueaza pe un teren stabil si promitator, cu mari sanse sa mergeti mai departe impreuna ca o pereche foarte bine inchegata ce pune accent pe un plan comun.

Horoscop 26 noiembrie 2015 – Gemeni

Stii cum se spune: toate la timpul lor, dar stii tu care e timpul acela? Nu te lasa coplesit de faptul ca o anumita dorinta nu s-a indeplinit inca! Inseamna ca nu acela era momentul potrivit pentru ca ea sa prinda viata, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa speri in continuare. Du dupa tine vechile dorinte, nu le abandona si nu ti le sterge din minte, pentru ca momentul lor de varf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde sa stii tu cand ii este sortit visului tau sa devina realitate, ca atare tu nu trebuie sa stabilesti termene limita sau momente clare, ci doar sa-ti doresti sa se implineasca. Sincronizarea e dictata de undeva de sus, ai incredere in asta!

Horoscop 26 noiembrie 2015 – Rac

Faci unele comparatii nepotrivite, caci, in loc sa vezi ce ai TU in plus fata de altii, ai tendinta de a-ti vedea doar punctele lipsa. Nu e abordarea cea mai buna in cazul de fata, pentru ca daca incepi sa faci o lista cu ce-ti lipseste, o sa pierzi din vedere comorile imense cu care esti inzestrat. Lasa deoparte astfel de comparatii: ca acela e mai bogat, sau mai fericit, sau mai sanatos, sau mai frumos… Nu ai de ce sa te uiti in curtea vecina, cand ai si tu cu ce te mandri in propria ta curte. Fiecare, in fond, e cu norocul sau pe aceasta lume, cu ceea ce stie mai bine, deci bucura-te ca esti perfect asa cum esti!

Citeşte mai multe pe revista Teo