HOROSCOP 26 OCTOMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 26 octombrie 2014 - Citeste Horoscopul din 26.10.2014 pentru toate zodiile.

25 oct. 2014, 19:27
HOROSCOP 26 OCTOMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 26 octombrie 2014- Berbec

Daca te inconjori de oamenii potriviti care sa te incarce de energie pozitiva, ziua va fi de succes pe toate planurile. Pleaca din mediile in care planeaza tensiuni sau nemultumiri, deoarece tu ai un tonus mult mai bun si nu merita sa-l consumi pe astfel de oameni. Fa echipa cu persoane la fel de motivate si de dinamice, ca si tine, pentru ca va veti stimula perfect unii pe altii pentru a ajunge la rezultate demne de lauda. Ai toate sansele sa te remarci alaturi de persoane la fel de bine pregatite. Altceva e sa te compari cu cei de top, decat cu cei mediocri!

Horoscop 26 octombrie 2014- Taur

Esti in fata unei noi sanse de iubire si e absolut firesc sa ai emotii. Ti s-au aprins din nou calcaiele, dar te cam grabesti! Nici nu s-a terminat bine prima voastra intalnire, ca tu vrei deja sa treci mai departe, la o etapa superioara in relatie! Ia-o mai usor, chiar daca esti indragostit lulea, pentru ca si pasii acestia de inceput au rolul lor: de a va cunoaste mai bine, de a aprinde si mai mult flacara, de a atrage atentia unul asupra celuilalt. Daca vrei sa treci la etapa urmatoare, pierzi o multime de senzatii minunate!

Horoscop 26 octombrie 2014- Gemeni
Ziua este incitanta si iti ofera tot felul de provocari. Esti cuprins de un elan nou: ori tocmai ti s-au aprins calcaiele dupa cineva si vrei ca relatia voastra sa evolueze mai repede spre un nivel superior, ori e doar o dorinta fantastica de a incepe un drum nou, pe care inainte nu aveai curaj sa pornesti. Energia care te copleseste scoate la iveala trasaturi pe care nici tu nu stiai ca le ai: incredere, curaj, tarie de caracter, pe care trebuie sa le pui in joc pentru a ajunge la scopul ales.

Horoscop 26 octombrie 2014- Rac

Ceva iti spune ca, in spatele unor aparente, s-ar mai afla si altceva, de aceea ar fi bine sa amani marile decizii pe altadata, ca sa te informezi mai bine. S-ar putea sa apara de undeva o informatie contradictorie care sa dea peste cap toate ideile anterioare, de aceea cel mai bine ar fi ori sa ceri detalii din mai multe surse, ca sa te convingi ca toate converg in aceeasi directie si nu se bat cap in cap, ori sa ai si un plan de rezerva oricand la indemana. Daca ai luat acum o decizie, s-ar putea sa descoperi, mai tarziu, ca exista si alta, poate si mai buna, deci ce-ar fi sa nu pui punct final inca?

Horoscop 26 octombrie 2014- Leu

Ceea ce primesti azi de la oamenii cu care intri in contact este de mare valoare, ca atare iesi tu in intampinarea celor care au ceva important sa-ti transmita. Nimeni nu va bate la usa ta sa te intrebe daca esti pregatit sa afli o noutate sau sa te alaturi unei aventuri interesante, ci totul depinde de tine: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru o sansa deosebita. Se poate spune ca azi se decide calea ta pe cateva luni de acum inainte, ca si cum ai fi gata sa iei o decizie sau sa adopti o strategie complet noua ce va duce la succes.

Horoscop 26 octombrie 2014 – Fecioara

La vorbe bune ti se raspunde cu rautati, la laude si complimente – cu critici si judecati severe, deci nu mai intelegi nimic. De ce se poarta unii cu tine asa, e un mare mister, pentru ca nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalti parca vor cu orice pret sa te raneasca. Cel mai dureros e sa vezi ca exact cei la care tii cel mai mult ti se opun cu vehementa, dar tocmai pentru ca va leaga prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomatie si de intelepciune si tot tu ii vei ierta. Dar pe inima ta cine o linisteste?

Horoscop 26 octombrie 2014- Balanta

Ai chiar in mana ta cel mai eficient instrument de a-ti croi singur viitorul. E vorba de optimism, de care, cel putin acum, te poti bucura in cantitati considerabile. Cat timp reusesti sa te mentii pe aceeasi panta ascendenta, crezand cu tarie in reusita planurilor tale, nimic nu te va opri din elan si vei ajunge acolo unde iti doresti fara nicio piedica. Gandirea pozitiva naste o atitudine pozitiva in fata oricarei provocari, astfel incat sa treci la etapa urmatoare mult mai simplu. Spune-ti ca orice se poate cat timp vrei acel lucru, si va deveni mai usor decat crezi!

Horoscop 26 octombrie 2014- Scorpion

Familia isi arata, pentru a mia oara, puterea si energia intr-un moment critic al uneia din persoanele din casa. Fie ca esti tu cel trist si impovarat de griji, fie ca o ruda trece prin momente dificile, prezenta celor dragi alaturi se va dovedi a fi salvatoare, readucand linistea in sufletul celui care sufera. O vorba buna, o incurajare sau simpla sustinere morala la greu va fi cel mai de pret dar al acestei zile, pentru ca oricine ar trece peste un impas daca s-ar sti sprijinit sincer si neconditionat de cei care il iubesc, orice ar fi sau orice ar face! De asta e nevoie acasa: de toleranta si imbarbatare!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com