HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016: Aspectele planetare de azi favorizeaza inspiratia, deciziile corecte, legaturile de durata si seriozitatea in afaceri. In aceasta configuratie astrala, gandirea este mai clara si mai profunda.

25 sept. 2016, 14:15
HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Esti foarte respectat la locul de munca din cauza perspicacitatii de care dai dovada in rezolvarea problemelor de afaceri. Succesele recente te vor pregati pentru o noua avansare. Fii deschis la oportunitatile legate de internet ce iti vor fi prezentate.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Dimineata vei primi o oferta din partea unor persoane straine. Iti poti folosi intuitia pentru a ii putea prinde ca si potentiali clienti. Aceasta afacere te va ajuta sa realizezi un castig financiar destul de generos. Stapaneste-ti emotiile si nu uita sa iti anunti si partenerul de viata in legatura cu deciziile pe care le-ai luat.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Asteapta-te sa primesti unele informatii interesante astazi. Vei putea auzi ceva neplacut despre un prieten pe care nu l-ai vazut de mult timp sau poti afla ceva despre succesul in atingerera unui obiectiv pentru care te-ai luptat in ultimele luni. Dupa-amiaza vei avea parte de compania unor persoane ce vor dori sa schimbe cu tine unele idei cu privire la politica sau la cresterea copilului.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Esti pregatit sa culegi recompensele din toata munca grea pe care ai depus-o in ultimele luni. In zilele urmatoare vei putea realiza unele castiguri importante la serviciu si din anumite proiecte personale. Dupa-amiaza vei avea parte de vizita unor persoane dragi.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
La locul de munca vei fi catalogat ca un om energic, dispus sa accepte unele compromisuri pentru a avansa. Acest lucru atrage de la sine mai multa munca si mai putin timp liber. Sunt sanse sa ai succes in tot ceea ce iti propui sau este posibil sa fii gata sa incepi o noua afacere pe cont propriu.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Nu fi surprins daca primesti bani dintr-o sursa putin probabila. Ar putea fi un testament de la o ruda sau o cota dintr-o investitie. Dupa-amiaza este posibil sa primesti o vizita neasteptata de la un prieten drag cu care nu ai mai vorbit de ani de zile.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Astazi este o zi favorabila pentru a incepe noi relatii. Fii deschis si incearca sa te exprimi corect daca vrei sa cunosti o persoana cu care sa incepi o relatie serioasa. Dupa-amiaza vei avea parte de mult noroc si succes in ceea ce faci.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Ai muncit din greu zilele astea pentru a te putea pastra intr-o forma fizica destul de buna. La locul de munca ai depus mult efort in proiectele incepute iar acum a venit momentul pentru a fi rasplatit. Dupa-amiaza vei petrece cu persoana iubita intr-un cadru mai intim deci ar fi bine sa te bucuri de acest moment special.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Ai nevoie de bani pentru unele investitii care nu mai sufera amanare si te gandesti sa ii obtii prin orice mijloace. Ai putea cere parerea unei persoane mai experimentate in legatura cu acest lucru pentru a nu ajunge sa regreti decizia pe care o vei lua. Dupa-amiaza ar fi mai bine sa te intalnesti cu cativa amici si sa puneti la cale o excursie pe o perioada mai lunga de timp.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Un cadou de ultim moment pe care ai vrut sa il cumperi pentru o persoana apropiata iti va scapa printre degete. Vei merge prin mai multe magazine pentru a gasi acel cadou si vei fi dezamagit cand vezi ca nu il mai gasesti nicaieri. Nu dispera deoarece exista si alta optiuni. Ai putea comanda online sau vei gasi altceva si vei salva acest eveniment special pentru o zi de nastere. Relaxeaza-te si bucurate de cumparaturi.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Ai uitat cumva sa iei doua aspirine aseara cand te-ai bagat in pat? Dimineata te vei simti cam confuz si nu vei dori sa cobori din pat dar totusi poti face un efort pentru a iesi din aceasta stare. Dupa-amiaza vei primi niste vesti de la un prieten sau o ruda cu privire la o situatie dificila in care te aflai si care se pare ca acum este rezolvata.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Daca proberbul „Culegi ceea ce semeni!” este adevarat, atunci vei avea de strans multe recompense in lunile urmatoare. Concentrarea si munca depusa pentru a duce la bun sfarsit unele proiecte vor fi platite cu mare generozitate. Usile succesului sunt pe cale sa se deschida pentru tine asa ca fii pregatit sa te plimbi prin ele.