HOROSCOP 27 APRILIE – 3 MAI: Bani, sănătate, dragoste, carieră

HOROSCOP 27 APRILIE - 3 MAI: Citiţi ce v-au rezervat astrele săptămâna viitoare, în funcţie de zodie.

26 apr. 2015, 09:05
HOROSCOP 27 APRILIE – 3 MAI: Bani, sănătate, dragoste, carieră

HOROSCOP 27 APRILIE – 3 MAI: 

BERBEC 21.03-20.04: Aveti o deosebita grija fata de persoana iubita si mai ales sa-i marturisiti dragostea adevarata. Parca nu mai vreti sa faceti toata treaba in viteza maxima si va ganditi sa luati o pauza si sa redescoperiti micile bucurii ale vietii.

TAUR 21.04-21.05: Fie ca este vorba despre finante sau dragoste, se pare ca daca platiti cu o anumita moneda, cu aceeasi veti si primi. Feriti-va sa deveniti impulsivi, mai ales in prezenta celor din familie, care chiar nu merita dispretul dumneavoastra. Mai bine incercati sa va calmati si sa va plimbati mai mult.

GEMENI 22.05-21.06: Iubirea este asezata la loc de cinste in aceasta saptamana si nu veti ezita sa va aratati pana si cele mai tainice sentimente fata de partener. Desi aveti o agenda de lucru supraincarcata, nu uitati sa rezolvati, punct cu punct, ce este mai urgent si apoi sa va concentrati pe restul treburilor.

RAC 22.06-21.07: Urmeaza sa parcurgeti o saptamana in care va faceti noi cunostinte si  va reimprospatati increderea fata de jumatatea dumneavoastra. Partenerul va face o surpriza si veti merge in scurt timp intr-o mica vacanta. Poate ar trebui sa va incredeti mai mult in gusturile acestuia.

LEU 22.07-22.08: Tendinta de a va impune cu prea multa fermitate parerile nu face decat sa agraveze relatia cu partenerul de viata sau chiar si cu prietenii. Sunteti perceputi cam prea agresivi si nu este asa. Daca va aratati si jumatatea blanda a dumneavoastra, sigur isi vor schimba parerea.

FECIOARA 23.08-22.09: In ultima perioada v-ati tot facut planuri si liste cu tot felul de cumparaturi. Ca sa va reuseasca, trebuie sa selectati la sange tot ce aveti de facut si mai ales de cumparat, tinand cont de finante. In weekend, plimbarile in aer liber si discutiile cu prietenii va binedispun.

BALANTA 23.09-22.10: Va sunt solicitate tot mai des parerile despre tot felul de probleme ale apropiatilor. Fiti prudenti atunci cand dati sfaturi si incercati sa ramaneti neutri. Acum este vremea potrivita sa incheiati tot felul de parteneriate sau asocieri,  chiar si cu parteneri inediti.

SCORPION 23.10-21.11: La locul de munca totul merge struna si nici acasa conexiunile nu sunt mai prejos. Toate relatiile dumneavoastra va solicita o atentie deosebita si va solicita sa va dedicati total. Bucuria de care debordati in aceste zile ar trebui bine pazita de intentiile celorlalti de a va scoate din papuci.

SAGETATOR 22.11-21.12: Ar trebui sa mai reduceti ritmul alert cu care v-ati obisnuit sa actionati in zilele trecute. Nu trebuie sa actionati impulsiv si nici sa va luati prea multe responsabilitati. Oricum, de dinamism nu va puteti lipsi si nici nu va puteti controla prea tare sentimentele.

CAPRICORN 22.12-19.01: Familia si locuinta va capteaza toata atentia si va concentrati doar pe problemele ridicate de acestia. Persoana iubita se pare ca va da cam mult de furca, insa nu este recomandat sa incercati sa deslusiti itele mult prea incurcate. Mai bine lasati pe saptamana viitoare sa limpeziti apele.

VARSATOR 20.01-18.02: Se pare ca va sprijina, atunci cand aveti nevoie, doar persoanele la care va asteptati mai putin. In niciun caz nu faceti un act dramatic din asta. Mai bine incercati sa va schimbati atitudinea si veti vedea si rezultate pozitive in curand.

PESTI 19.02-20.03: Sunteti tentati sa opuneti rezistenta pana si celor mai fine probleme. Posibile neintelegeri cu colegii de serviciu, dar si cei de acasa va pun putin in dificultate. Ce-ar fi sa incercati sa cedati primii! Nu-i asa ca se rezolva totul mai usor?

Sursa: revistamagazin.ro