Horoscop 27 August 2015: Două zodii pot avea conflicte cu cei dragi

Horoscop Joi 27 August 2015. Taurii trebuie să fie atenți cu izbucnirile de furie, iar Leii își fac planuri de viitor alături de partenrul de viață, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
26 aug. 2015, 10:10
Horoscop 27 August 2015: Două zodii pot avea conflicte cu cei dragi

Horoscop Berbec 27 August

Astăzi încercați să fiți mai receptivi la dorințele oamenilor din jurul dvs. Fiți prietenoși și încercați să explicați de ce credeți că ceva este bine sau rău, mai ales comunicați cu copiii sau cu subordonații.
 
Horoscop Taur 27 August

Taurii trebuie să fie atenți cu izbucnirile de furie, deoarece le puteți vărsa pe cei dragi și vă faceți probleme inutile. Nu este recomandat să vă ascundeti emoțiile. Clarificați ceea ce simțiți și gândiți-vă la ceea ce aveți nevoie.
 
Horoscop Gemeni 27 August

Astăzi este posibil să vă confruntați cu o problemă veche în relațiile de afaceri – cu un coleg sau un subordonat. Este momentul potrivit pentru a purta un dialog, pentru a rezolva o problemă. Feriți-vă de obiceiurile proaste, deoarece acestea pot avea consecințe negative pentru dvs.
 
Horoscop Rac 27 August

Dacă azi vă simțiți deprimați sau furioși, poate că este un semn că aveți nevoie să analizați sentimentele și să aflați ce vă provoacă frustrare. Acest lucru vă poate aduce numai dezamăgiri suplimentare.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.