Horoscop 27 august 2015: Leii NU trebuie să mintă

Horoscop 27 august 2015. Uite ce îti rezerva astrele.

RomaniaTV.net
26 aug. 2015, 14:18
Horoscop 27 august 2015: Leii NU trebuie să mintă

Horoscop 25 august 2015 – Berbec

Fii cinstit cu tine insuti si spune-ti, in sinea ta, ca e timpul sa te schimbi, sa modifici ceva la tine. Nu are rost sa-ti fie frica de aceasta renastere, pentru ca oricum presimteai ca vine, dar te tot tineai de ceea ce cunosteai deja, ca nu cumva sa gresesti. N-ai motive de teama, esti in cea mai buna perioada de remodelare a propriului tau eu, dar trebuie sa recunosti cat se poate de sincer ca nu tot ce ai, ce stii, ce faci e perfect, si de acolo e bine sa incepi marea transformare. Priveste-te ca si cum n-ar fi vorba de tine si spune cu mai mult curaj si cu sinceritate: ar trebui sa…, ar fi bine pentru tine sa…, e in avantajul tau sa… si apoi chiar sa pui in aplicare propriile indrumari.

Horoscop 27 august 2015 – Taur

Pune-ti mai mult creativitatea la treaba, trecand la nivelul urmator al marilor tale planuri care evolueaza foarte bine. De fapt, esti prins intr-un angrenaj atat de pozitiv, incat treci din succes in succes, ca si cum ai urca pre o scara ce va duce in final la implinirea visurilor tale. Mergi mai departe in acelasi ritm, investeste aceleasi resurse minunate ce vin din mintea ta, pentru ca tu singur iti creezi lumea. Chiar daca unii vor spune ca visezi frumos si tu construiesti de fapt o lume de basm, atat timp cat tu crezi in ea, va capata contur foarte repede. Creezi cu gandul ceea ce vrei sa obtii iar reusita nu e departe!

Citeşte şi HOROSCOP SEPTEMBRIE 2015: Cum stai cu dragostea în prima lună a toamnei

Horoscop 27 august 2015 – Gemeni

Ai in fata ta o persoana care inspira respect, prestanta, superioritate si incerci cumva sa-i calci pe urme. E un exemplu pentru tine, un model de moralitate si seriozitate, si de fapt chiar ii semeni in mare masura. Si el se comporta exemplar, ca si tine, si el lupta pentru adevar, ca si tine, si el se bazeaza numai pe mijloacele cele mai corecte pentru a-si demonstra valoarea, ca si tine, deci ai de ce sa fii mandru, de vreme ce observi in cel din fata toate calitatile tale. E o oglinda vie a propriilor tale insusiri, deci motivele tale de satisfactie ar trebui sa creasca: nu esti cu nimic mai prejos fata de omul demn de toata lauda din fata ta.

Horoscop 27 august 2015 – Rac

O zi ceva mai libera de sarcini e ideala pentru a te detasa de tot stresul acumulat si a vedea cu mai multa claritate nivelul la care ai ajuns. Tocmai pentru ca nu te impinge nimeni de la spate, nici termene limita, nici telefoane care zbarnaie intruna, descoperi cai pe care, inainte, prins in miezul actiunii, nu le-ai observat. Tine-le minte ca sa le poti pune in aplicare cu proxima ocazie. Pune mana pe o carte, invata lucruri noi, cauta prin sursele tale de informatii bine documentate, pentru ca ceea ce afli acum duce mult mai repede la rezultatele pe care le doreai.

Horoscop 27 august 2015 – Leu

Ai grija cum te folosesti azi de capacitatea de a manipula si de a disimula adevarul, pentru ca cineva e gata sa ia masuri dure cu tine, daca te prinde cu cioara vopsita. Se stie ca te pricepi sa invarti cuvintele in asa fel incat sa ascunzi realitatea in spatele lor, dar azi altul stie sa scoata la iveala acest adevar si ai putea avea de suferit. Evita sa pacalesti, sa manipulezi, ba chiar sa faci si o banala gluma cu iz de farsa, pentru ca exista cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume in defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minti!

Citeşte şi Horoscop: Planeta Mercur intră în zodia Balanţă. Descoperă efectele

Horoscop 27 august 2015 – Fecioara

Ai ajuns intr-un punct important al proiectului la care iti aduci contributia de cateva luni incoace, nivel la care poti deja sa spui ca esti foarte aproape de scopul propus. Poate e chiar vremea recoltei, poate e ziua in care spui stop si extragi o concluzie cu privire la pasii parcursi pana aici si ai acel sentiment de profunda implinire fata de tot ce ai realizat. Nu a fost deloc usor drumul pana aici, dar acum nu mai conteaza cat de complicat a fost procesul de productie al acestui rezultat, ci doar faptul ca ai atins varful maxim! Meriti acum o pauza.

Citeste mai mult pe Revista Teo.