Horoscop 27 iunie-3 iulie. Află previziunile pentru zodia ta!

Horoscop 27 iunie-3 iulie. Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în săptămâna 27 iunie-3 iulie! 

27 iun. 2016, 03:35
Horoscop 27 iunie-3 iulie. Află previziunile pentru zodia ta!

RAC

Săptămâna aceasta, relaţia cu partenerul de viaţă se îmbunătăţeşte simţitor. Chiar dacă vor mai exista mici atacuri între voi, acestea au rolul de a vă apropia şi mai mult, spre surprinderea ta. O vacanţă romantică ar fi numai bună pentru trecerea la nivelul următor al relaţiei voastre.

În ultima perioadă ai câştigat destul de mulţi bani, iar situaţia ta generală s-a îmbunătăţit simţitor. Nu ar strica să începi să faci unele investiţii şi să tratezi cu mai multă seriozitate afacerile. Ce-i drept, alocă-ţi o parte din bugetul tău unei vacanţe binemeritate.

LEU

Dacă eşti singură, încearcă în această săptămână să ieşi mai mult cu prietenii tăi. Astfel, nu vei simţi nevoia unui partener de viaţă şi nici nu te va cuprinde tristeţea. Dacă eşti angajat într-o relaţie serioasă, relaţia cu iubitul tău poate fi o sursă de inspiraţie pentru cei din jurul vostru.

Eşti foarte energică în această săptămână şi eşti pusă pe fapte mari. Astrele îţi recomandă totuşi să nu îţi faci speranţe deşarte şi să nu cheltui peste măsură înainte de a te vedea cu mai mulţi bani în buzunare. Fă-ţi o rezervă de care să nu te apropii!

FECIOARĂ

Traversezi o perioadă bună pe plan sentimental, lucru care te ajută extrem de mult în atingerea ţelurilor pe care ţi le-ai propus. Atmosfera generală din sânul familiei va fi una veselă, iar unele rude pe care nu le-ai mai văzut de mult ar putea fi responsabile de asta.

Gândeşte pe termen lung şi nu arunca cu banii pentru a-ţi satisface absolut toate mofturile. Planurile tale de viitor presupun cheltuieli majore, de aceea trebuie să pui punct risipei. Ascultă de sfaturile partenerului de viaţă!

BALANŢĂ

Situaţia personală ar putea să te încarce cu energie negativă în aceste zile, însă doar dacă permiţi tu acest lucru! Este foarte important să ţii unele lucruri doar pentru tine, şi să nu îţi expui relaţia amoroasă celor din jur. În weekend, lucrurile reintră în normal şi te poţi bucura cu adevărat de persoana iubită.

Traversezi o perioadă bună pe plan financiar şi nu te poţi plânge din cauza banilor. Chiar dacă vei avea parte de cheltuieli pe care nu ţi le doreşti, la final nu vei regreta că le-ai făcut. Ai grijă de relaţia cu şefii tăi, pentru că doar dacă te înţelegi bine cu ei vei reuşi să avansezi!

SCORPION

Te afli într-o dispoziţie destul de bună şi asta o să se simtă şi pe plan personal. Eşti mai romantică decât de obicei şi îţi vei surprinde iubitul cu dovezi noi de iubire. Începi să te înţelegi bine cu toată lumea, şi asta datorită faptului că ai reuşit să nu mai pui chiar tot la suflet!

Vei avea parte de o săptămână destul de agitată şi vei avea de multe ori tendinţa de a căuta o schimbare. Dacă şi sfârşitul săptămânii te găseşte cu aceleaşi idei, înseamnă că este momentul să îţi cauţi un nou job care să-ţi aducă mai multe satisfacţii financiare.

Citeşte mai multe pe eva.ro