Horoscop 27 mai 2016: Cele mai importante previziuni astrologice

Află din rândurile de mai jos cele mai importante previziuni astrologice ale zilei de 27 mai 2016, pentru zodia ta.

RomaniaTV.net
26 mai 2016, 09:18
Horoscop 27 mai 2016: Cele mai importante previziuni astrologice

Berbec

Mare grija la tranzactiile financiare ale acestei zile, pentru ca trece un oarecare risc prin portofelul tau. Ori esti chiar tu pe cale sa inchei o afacere proasta, sa cumperi un obiect care, mai tarziu, se va strica, ori trebuie sa deturnezi o suma mai mare de bani intr-o directie neplacuta, cum ar fi o amenda, repararea unui obiect de care ai mare nevoie si care s-a defectat, o factura uitata.

Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri si cand acolo trebuie sa-i directionezi spre acest scop deloc placut. Surprizele de natura financiara au o tenta negativa, ca atare calculeaza fiecare banut cu prudenta.

Citeşte şi  Horoscop ţigănesc iunie 2016. Luna migraţiilor. Cine va migra şi unde?

Taur

Fii diplomat in afaceri, in tranzactii, in orice actiune care ar putea implica o anumita investitie financiara. Ai mult de castigat de pe urma unei atitudini pozitive, politicoase, pentru ca, la urma urmei, ai un interes de atins si merita sa-ti pui in joc toate armele de seductie pentru a ajunge la el.

Fii amabil cu clientul care iti cumpara marfa, fii atent cu seful care te plateste, fii convingator cu cei cu care semnezi azi contracte de colaborare. Toate acestea fac parte dintr-un arsenal de cucerire a celui care detine azi banii pe care urmeaza sa ti-i ofere pentru diverse servicii sau produse pe care tu le poti face. Un zambet manierat si cald vinde bine.

Vezi previziunile complete pe Huff.ro