HOROSCOP 27 MARTIE 2015: Listă plină pentru toate zodiile

HOROSCOP 27 MARTIE 2015: Descoperă ce ţi-au rezervat astrele în ultima zi de lucru a săptămânii. 

26 mart. 2015, 15:29
HOROSCOP 27 MARTIE 2015: Listă plină pentru toate zodiile

Horoscop 27 martie 2015 – Berbec 
Exagerezi cu auto-critica, pentru ca modul in care arati lumii ca nu-ti convin o multime de lucruri la tine insuti nu face decat sa-ti stirbeasca imaginea in ochii lor, dar mai ales in ochii tai! Dai dovada astfel ca nu ai incredere in tine, ca orice ai face, mereu gasesti ceva care nu-ti place la tine, si daca scoti in evidenta doar lipsurile, si cei din jurul tau vor incepe sa te vada doar ce NU esti tu de fapt, nu cum ai fi in realitate. Daca spui ca nu ai una, nu stii alta, nu esti asa si pe dincolo, e clar ca iti faci o caracterizare din lipsuri si defecte, cand ai o lista intreaga de insusiri mult mai frumoase despre tine. Ce-ar fi sa folosesti un ton mai optimist cand vorbesti despre tine?

Horoscop 27 martie 2015 – Taur
Nu te mai gandi la ce a fost, nici de unde vii, nici ce ai lasat in urma, ci incearca sa te concentrezi mai mult la timpul prezent, la ceea ce faci in acest moment. Daca tot te refugiezi in trecut, in amintiri, in doruri de altadata, pierzi din vedere ce se petrece chiar acum sub ochii tai. Fa un efort sa te detasezi odata de ce ai trait candva, chiar daca sunt experiente importante si marcante, pentru ca te ocupi de un proiect care cere sa te apleci numai asupra sarcinilor actuale. Sigur, ele se bazeaza pe experientele trecutului, dar nu e momentul sa vorbesti doar de ce a fost odata, ce ai facut acum trei ani, ce grozav era odinioara… Prezentul e el care cere toata atentia!

Horoscop 27 martie 2015 – Gemeni
Stai cu urechile palnie si cu mintea treaza, pentru ca azi vin catre tine o multime de informatii si trebuie sa discerni rapid ce e adevarat in ele. Nu toate te ajuta, tot asa cum nu toate sunt corecte, dar mintea ta e ascutita si concentrata la orice detaliu. Foarte receptiv si atent la tot ce afli, iti sare imediat in ochi adevarul, deci nu e un efort prea mare pentru tine sa tragi o linie clara intre bine si rau, intre adevarat si fals, intre asa da si asa nu… Foloseste-te de acest atu al tau, care te va ajuta sa faci cele mai corecte alegeri, deci cantareste repede si sigur pe tine datele care vin catre tine din toate partile. Doar tu poti face ordine intre ele!

Citeşte mai mult pe revista TEO