Horoscop 27 martie 2017. Peştii stau bine la capitolul comunicare. Află ce îţi rezervă astrele în funcţie de semnul tău zodiacal

Horoscop 27 martie 2017. Peștii stau bine la capitolul comunicare. Afla ce iti rezerva astrele in functie de semnul tau zodiacal. Citeste previziunile pentru 27.03.2017.

26 mart. 2017, 13:53
Horoscop 27 martie 2017. Peştii stau bine la capitolul comunicare. Află ce îţi rezervă astrele în funcţie de semnul tău zodiacal

Horoscop 27 martie 2017 Berbec

Chiar daca nu mai este acelasi ritm alert de inaintare a unui plan catre punctul maxim la care visezi, nu inseamna ca nu inainteaza lucrurile. Ba da, doar ca ceva mai lent decat ai fi dorit tu! Ca atare ai rabdare si nu grabi lucrurile, pentru ca te afli pe parcursul unui plan care progreseaza lent, pas cu pas, dar neintrerupt. Imagineaza-ti ca ceea ce se naste acum sub ochii tai e precum o roca ce se slefuieste in timp indelungat, pana ajunge la forma perfecta. De ce sa sari peste etape cand fiecare pas de pe parcurs conteaza pentru ceea ce construiesti? Rabdare, asadar, si continua constructia!

Horoscop 27 martie 2017 Taur

Uneori nu e nevoie de schimbari majore pentru a porni pe o alta cale, ci, putin cate putin, poti schimba in fiecare zi cate ceva la cel care esti sau la ceea ce faci pana ajungi la nivelul cel mai bun. E ca si cum ai slefui in fiecare zi o piatra dura. La prima vedere pare imposibil de sculptat, dar urmand un proces indelungat de cizelare, intr-o zi vei ajunge la capodopera pe care o poti prezenta lumii cu mandrie. Asa si tu: aduna zi de zi cate ceva nou la bagajul de experiente pentru a deveni cel de maine, de luna viitoare, de anul viitor, dar totul depinde de rabdarea si perseverenta de a trece prin acest proces zi de zi, fara intrerupere.

Horoscop 27 martie 2017 Gemeni

Presimti ca se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama, dar in loc sa folosesti timpul ce te desparte de acesta intr-un mod constructiv, stai si-ti torni singur cenusa in cap, lamentandu-te intruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar daca nu e vorba de un eveniment fericit, si aceasta tocmai pentru ca ai fost avertizat si ai timp sa le aranjezi pe toate in asa fel incat sa nu te afecteze urmarile neplacute. Zi mersi ca mai ai cateva zile la dispozitie pentru a te pregati sufleteste ca sa treci cu brio peste acel hop.

Horoscop 27 martie 2017 Rac

Primul pas pentru implinirea unor dorinte e sa le exprimi clar in cuvinte, nu doar sa le tii pentru tine, ca atare gaseste un mijloc de comunicare intre tine si Univers care te reprezinta cel mai bine. Ca simti nevoia sa scrii totul intr-un jurnal, ca scrii o scrisoare fara o adresa precisa sau vorbesti cu tine insuti, efectul este acelasi, deoarece verbalizarea dorintelor face ca acestea deja sa porneasca pe calea lor catre materializare. Daca ai un prieten bun care sa te asculte, esti cu atat mai norocos, pentru ca el iti poate oferi intelegere si discretie.

Citeşte mai mult în Revista Teo