HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2014: Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie

HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2014: Pe fondul unei cresteri, nu intotdeauna justificata, a increderii in sine, dar si pe fondul dorintei de exprimare neconventionala a iubirii, nativii multor zodii sunt tentati joi sa actioneze cu nesabuinta.

27 nov. 2014, 04:49
HOROSCOP 27 NOIEMBRIE 2014: Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 27 noiembrie

Berbecii sunt atrasi catre marginea prapastiei emotionale si, in anumite clipe, se simt pregatiti sa sara in gol. Totusi, o persoana foarte apropiata lor ii trage inapoi. Faptul ca li se intinde o mana de ajutor intr-un moment critic ajuta nativii din Berbec sa deschida ochii si sa poata aprecia cu adevarat toate „darurile” pe care pana acum le-a neglijat. Incepe un soi de reconstructie emotionala in cazul Berbecilor.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 27 noiembrie

Desi Taurii au, de regula, o abordare destul de practica asupra iubitii, astazi sunt dispusi sa-si puna in practica cele mai nastrusnice ganduri. Nativii din Taur nu se dau in laturi de la a-si manifesta in cel mai neconventional mod sentimentele fata de persoana iubita care va ramane placut surprinsa de gesturile lor.

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 27 noiembrie

Gemenii se simt atrasi de cele mai bizare idei si nu se sfiesc sa o spuna. Din acest motiv ar putea ridica mai multe sprancene mai ales in mediul profesional. Persoana iubita si familia ii sustin insa in nebunia lor.

RAC – horoscopul zilei de joi, 27 noiembrie

Desi Racii au mari sperante cu privire la ce pot realiza astazi, descopera ca cele 24 de ore ale zilei nu le ajung sa indeplineasca tot ce si-au propus. In loc sa ia personal obstacolele pe care le intampina, mai bine isi reevalueaza obiectivele caci s-ar putea sa-si fi propus mai multe decat pot duce intr-o perioada foarte scurta.

LEU – horoscopul zilei de joi, 27 noiembrie

Leii constientizeaza ca dorinta lor acerba de libertate nu este doar o toana de moment, ba dimpotriva. In jurul lor s-au ridicat niste pereti, profesional si social vorbind, care umbresc starea de spirit a nativilor din Leu. Ei sunt predispusi astazi la actiuni de revolta, la discutii aprinse si chiar lipsite de argumente din partea lor din dorinta de a se elibera. Inainte sa vorbeasca, Leii ar trebui sa-si evalueze gandurile, sa le puna in ordine si sa-si argumenteze dorintele.

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 27 noiembrie

Emotiile Fecioarelor se afla in plina contradictie cu logica lor. Sunt atente la detalii, inteleg substraturile diverselor situatii din jurul lor, a relatiilor, insa nu stiu cum sa actioneze dupa
ce constientizeaza ce se intampla cu adevarat. Stiu prea bine ca toate argumentele logice spun Fecioarelor sa se distanteze cu diplomatie, insa emotiile puternice le indeamna sa se bage acolo unde nu le fierbe oala. Fecioarele isi pot urma si minte, si emotiile, insa trebuie sa fie impacate de la bun inceput cu eventualele consecinte ale actiunilor lor.

BALANTA – horoscopul zilei de joi, 27 noiembrie

Balantele si-ar dori sa poata sa creada ce spun ceilalti, insa capacitatea lor de analiza profunda ii impiedica. Se simt frustrati si subapreciati cand isi dau seama ca cineva apropiat din jurul lor ii minte pe fata. Exista riscul unei confructari aprinse astazi.

SCORPION – horoscopul zilei de joi, 27 noiembrie

In prima instanta, planul de evadare pus la cale de Scorpioni pare fara cusur. Ei sunt hotarati sa se eschiveze de la orice fel de obligatii astazi. Totusi, planul nu le iese chiar asa cum s-au dorit, caci anumite persoane din jurul lor au grija sa le puna noi sarcini in carca. In ciuda nemultumirii de moment, Scorpionii trebuie sa aiba doar putina rabdare pentru ca, in curand, se vor putea debarasa de tot ce-i tine in frau.

Citeşte mai mult pe lyla.ro