Horoscop 27 noiembrie – 3 decembrie. Află previziunile pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

27 nov. 2017, 07:20
Horoscop 27 noiembrie – 3 decembrie. Află previziunile pentru zodia ta

BERBEC

Eşti uşor irascibilă în această săptămână, lucru care îţi poate crea probleme pe plan sentimental. Ce-i drept, poate ai motive să fii stresată, însă asta nu îţi dă dreptul de a te răzbuna pe cei dragi. Dacă partenerul tău îţi dă unele sfaturi, nu trebuie să i-o iei în nume de rău, ci să apreciezi ceea ce face pentru tine!

În această săptămână ai mari şanse de a primi o moştenire. Nu trebuie decât să fii atentă ca oportunitatea să nu treacă pe lângă tine, iar atunci când o prinzi, să ai grijă ce semnezi! Atunci când vine vorba de documente importante, e necesar să ceri sfatul unei persoane competente care te poate lămuri în orice privinţă.

TAUR

E posibil ca în această săptămână să apară unele discuţii în contradictoriu cu persoanele dragi. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că între voi a lipsit cu desăvârşire comunicarea în ultimul timp. Dacă iubitul tău încearcă să îţi spună anumite lucruri, acordă timp pentru a-l asculta şi pentru a-l înţelege. În cazul în care ai copii, satisface-le acestora nevoile!

Tot ce ţi-ai propus în această săptămână se va duce pe apa sâmbetei. Cu toate că îţi făcusei mari speranţe cu privre la viaţa ta profesională, acum este momentul să abandonezi un proiect drag. Alege răul mai mic înainte de a provoca o tragedie! Este foarte important să ţii de toate economiile tale în acest moment. 

GEMENI

Vei da dovadă de multă energie în această săptămână mai ales pe plan sentimental. Ai grijă totuşi să nu exagerezi şi să nu fii prea expansivă cu acţiunile tale! Dacă te dai prea mult în spectacol, partenerul tău de viaţă va fi deranjat. Spune ceea ce simţi şi exprimă-ţi sentimentele deschis, dar ai grijă să nu întreci limita! 

Ai foarte multă energie în această săptămână şi o vei canaliza către viaţa ta profesională. Joi şi vineri vei obţine rezultate spectaculoase iar şefii tăi te vor remarca cu siguranţă. În viitorul apropiat te aşteaptă o promovare şi o mărire de salariu substanţială. Profită de toate pârghiile care ţi se oferă pentru a ieşi în faţă!  

RAC

Ai planuri mari de viitor, şi deşi acestea nu te includ doar pe tine, refuzi să le comunici celor implicaţi.  Cel mai probabil este vorba despre partenerul tău de viaţă alături de care te visezi. Cu siguranţă şi el îşi doreşte acelaşi lucru, adică o familie perfectă alături de tine. Dacă nu vă comunicaţi dorinţele, e posibil ca visurile voastre să nu devină realitate.

Abilităţile tale de comunicare se deteriorează în această săptămână, lucru care îţi poate afecta relaţiile cu colegii tăi. Dacă aceştia vor avea o atitudine nepotrivită faţă de tine, încearcă să munceşti de una singură şi să îţi urmezi scopurile! Banii nu sunt o problemă pentru tine în acest moment aşa că nu te lăsa îngrijorată de asta! 

Citeşte mai multe pe eva.ro