HOROSCOP 27 octombrie – 2 noiembrie: Bani, dragoste, carieră, sex, sănătate

HOROSCOP 27 octombrie - 2 noiembrie: Balanţele sunt extrem de ocupate, racii au parte de satisfacţii. Ce v-au rezervat astrele pentru săptămâna viitoare, în funcţie de zodie.

25 oct. 2014, 20:41
HOROSCOP 27 octombrie – 2 noiembrie: Bani, dragoste, carieră, sex, sănătate

BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza o saptamâna excelenta. Dispuneti de reale abilitati de comunicare, sunteti optimisti si dornici de a vedea dincolo de orizont. Parca va intelegeti mult mai bine cu persoanele care pâna acum va creau suficiente discordii. Este un moment prielnic sa faceti planuri de calatorie.

TAUR 21.04-21.05: Energia si vigilenta mentala va ajuta sa progresati in tot ce faceti. Sunteti in armonie cu toata lumea si parca vi se deschide o usa ce pâna acum se incapatâna sa stea bine zavorâta. Nimeni si nimic nu va sta in cale atunci când va puneti ceva in gând.

GEMENI 22.05-21.06: Daca sunteti inca in vacanta, veti fi mânati de o dorinta arzatoare de libertate, sa puteti colinda prin lume. Daca insa vacanta s-a terminat pentru dumneavoastra, va multumiti sa va bucurati de câteva ceasuri in compania muzicii, a artelor sau a poeziei si literaturii. Nu va sfiinti sa va afisati propriile abilitati creative.

RAC 22.06-21.07: Veti trece printr-o perioada plina de satisfactii, mai ales in ceea ce priveste casa si relatiile cu membrii familiei. Este o saptamâna când veti munci din greu. Veti rezolva insa multe probleme ce pâna acum vi se pareau departe de a fi solutionate.

LEU 22.07-22.08: Ati pornit-o exact pe drumul cel bun si se pare ca nimic nu va mai abate. Debordati de idei luminoase, care vin exact la momentul potrivit. Aveti nevoie de ele pentru a va solutiona o multime de proiecte incepute. Va cam grabiti insa si asta nu este bine. Viteza nu vi se potriveste in aceste zile…

FECIOARA 23.08-22.09: In acest moment va concentrati doar asupra negocierilor financiare. Este un moment bun pentru a va stimula câstigurile si pentru investitii. Vreti sa preluati controlul banilor, mai ales acasa. Mare atentie insa la achizitionarea unor obiecte de arta, tablouri, bijuterii sau antichitati.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti mai ocupati ca niciodata. Va preocupa mult proiectele de la serviciu, acasa sunt multe probleme de solutionat si parca nu va mai ajunge timpul sa le rezolvati pe toate. Prieteni vechi vor sa va intâlneasca din nou. Nu va faceti prea multe griji. Mai multa incredere in sine si energia de care dispuneti va vor ajuta.

SCORPION 23.10-21.11: Productivitatea de la locul de munca se va vedea in curând. Veti realiza importante câstiguri financiare, iar daca cercetati cu mai multa atentie, gasiti si raspunsurile la dilemele care va apasa. Si, mai presus de toate, va simtiti multumiti de viata pasnica din ultima vreme si fericiti ca inca mai exista prieteni adevarati.

SAGETATOR 22.11-21.12: In aceste zile sunteti prinsi ca intr-un vârtej dirijat de un vânt navalnic. Se pare ca aveti prea multe pe cap si va faceti si singuri probleme. Ocupati sa lucrati asiduu, nu veti observa ca cineva din apropiere are nevoie de mai multa afectiune acum, si nu mai târziu. Nu-i ignorati pe toti, crezând ca asa treceti mai repede peste probleme…

CAPRICORN 22.12-19.01: Valoarea acestei saptamâni consta in respect, mai ales daca reputatia dumneavoastra conteaza in ochii celor mai buni amici. Ati putea chiar incepe si o noua poveste de dragoste. Aveti posibilitatea de a vorbi si a-i impresiona pe altii, mai ales prin farmecul nativ. Veti fi mai mult decât convingatori!

VARSATOR 20.01-18.02: La inceputul saptamânii va ocupati mai mult de calatorii decât de propria persoana. Va ajuta acum si sanatatea, iar energia pozitiva pe care ati acumulat-o va impulsioneaza. Sunteti intr-o forma de zile mari. Apreciati frumusetea locurilor pe unde treceti si va bucurati de galerii de arta, muzee, cladiri si monumente.

PESTI 19.02-20.03: Nu ati putea alege o saptamâna mai buna pentru a va rezolva problemele privitoare la proprietati, mosteniri, asigurari, taxe sau datorii. Aproape sigur lucrurile sunt pe fagasul normal, iar succesul va insoteste oriunde mergeti. Asteptati-va sa primiti cadouri sau favoruri de la persoane apropiate.

Sursa: CASANDRA