Horoscop 28 August 2015: Capricornii au probleme financiare şi trebuie să le rezolve

Horoscop Vineri 28 August 2015. Capricornii au probleme financiare și trebuie să le rezolve, iar Berbecii nu trebuie să se grăbească în treburile lor, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
27 aug. 2015, 13:14
Horoscop 28 August 2015: Capricornii au probleme financiare şi trebuie să le rezolve

Horoscop Berbec 28 August

Orice ați face astăzi, nu trebuie să vă grăbiți. Gândiți-vă înainte de a acționa, analizați faptele și informațiile. Acordați atenție stării de sănătate – este o zi potrivită pentru un antrenament ușor, dans, mai ales dacă vă simțiți frustrați sau supraîncărcați mental.
 
Horoscop Taur 28 August

Astăzi discutați problemele cu colegii și faceți schimb de idei cu ei – o conversație vă ajută să găsiți cea mai bună soluție. Cheia succesului de azi este de a deveni mai adaptabili la circumstanțe și să faceți ajustări la planul și programul de lucru, dacă este necesar.

Citeşte şi Ce zodii scot ce este mai rău din tine

Horoscop Gemeni 28 August

Oricare ar fi ordinea de zi în viața personală sau în afaceri, vă puteți baza pe capacitatea de a analiza faptele. Dacă aveți nevoie de informații, căutați-le acum, probabil veți găsi ușor ceea ce aveți nevoie.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul celor mai seducătoare femei, în funcţie de zodie

Horoscop Rac 28 August

Simțiți nevoia de a avea grijă de cei din jurul dvs – acordați un sprijin rudelor sau ajutați un coleg. Este o zi foarte potrivită pentru a aranja aspectele financiare sau să revizuiți acordurile unei afaceri vechi.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.